Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Solaris Sibenik

Dla miłośników namiotów, przyczep i biwakowania. Standardy, ceny, ciekawe miejsca do zwiedzenia przez trampingowców.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
alif5
Autostopowicz
Solaris Sibenik

Nieprzeczytany postnapisał(a) alif5 » 16.07.2006 17:59

Na przełomie czerwca /lipca miałem okazję spędzić dwa tygodnie na w/w kempingu.
Osobiście odradzam wizytę i pobyt w tym miejscu.Oto kilka powodów:
-generalny haos na terenie kempingu
-mało przyjazna i komunikatywna obsługa zarówno w recepcji ,w supermarkecie i barach
-brudne sanitariaty(sprzątane chyba tylko dwa razy na dobę)
-nocny hałas,na który nikt z obsługi nie reagował
-basen,w którym już po dwóch dniach nie było widać dna (głębokość ok.120 cm!!!)
-odpłatne wszystkie możliwe rozrywki dla dzieci (tenis stołowy,minigolf,boiska,zjeżdżalnie)
-jak na C horwację bardzo mało atrakcyjna i w większości betonowa „plaża“.
Chyba to wystarczy aby więcej się tam nie pojawić.
Pozdrawiam rozczarowany wczasowicz. :( :( :(
biochemik
Podróżnik
dobrze, że natknęłam się na twoją radę!

Nieprzeczytany postnapisał(a) biochemik » 19.07.2006 09:27

8O 8O 8O Zamierzałam zatrzymać się tam na kilka dni na trasie do Dalmacji, gdzie wezmę jakiś apartamencik. Ta okolica byłaby idealna, by zwiedzić Krka, Kornati itd.
Może ktoś poleciłby mi jakiś inny sprawdzony kamping w okolicy Sibenika? :roll:
alif5
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) alif5 » 20.07.2006 06:39

Ja nie odradzam wizyty w Chorwacji i w okolicach Sibenika , bo jest tam pięknie:Krka,Kornati,Sibenik pozostaną na zawsze w pamięci i na zdjęciach.Mój post dotyczył tylko KEMPINGU Solaris i to zostanie również głęboko w pamięci- na stronach negatywnych .
Pozdrawiam
mitam
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) mitam » 20.07.2006 14:49

a ja gorąco polecam ten kamp. Spędziłem tam miłe chwile i jestem zdziwiony tym postem. Kamp bardzo duży jak ja byłem bardzo czysty. Woda w basenie kryształowa. Cisza zaczynała sie o północy. Chętnie bym tam wrócił
biochemik
Podróżnik
no przecież tak to zrozumiałam

Nieprzeczytany postnapisał(a) biochemik » 20.07.2006 18:46

alif5 napisał(a):Ja nie odradzam wizyty w Chorwacji i w okolicach Sibenika , bo jest tam pięknie:Krka,Kornati,Sibenik pozostaną na zawsze w pamięci i na zdjęciach.Mój post dotyczył tylko KEMPINGU Solaris i to zostanie również głęboko w pamięci- na stronach negatywnych .
Pozdrawiam

:twisted: :wink: Nadal chce tam jechać, ale nie wiem teraz już czy akurat na kemp Solaris, dlatego pytałam się czy ktoś poleca jakieś inne kempy w tej okolicy.
shatz
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) shatz » 27.07.2006 20:58

Kemp SOLARIS jak najbardziej!!!! Jeden z najlepszych na jakim byłem na chorwacji- chyna że cenisz spokój i kameralność wtedy powinieneś szukać małych campów u gospodarzy. Co do kolegi który jest nie zadowolony z Solarisa- to jest kompleks hotelowy- trzeba było przejść na stronę hotelową tam są dwa piękne duże czyste baseny- goście campingu moga tam korzystać z wszystkich atrakcji, plaża tam jest cała w żwirku nie ma betonów - plaża około 500 m . Wieczorami w około 7 knajpkach gra muza na żywo, pozatym wszystko blisko Szybenika, gdzie też jest cudownie. Hałąsu nie ma na tym campie!!!! Chyba że komus przeszkadza buczenie komara a rozrywka podczas urlopu w chorwacji dla niego to słuchanie radia maryji. Śmiało jedź do SOLARISA. Służę informacjami adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Bazylka5
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bazylka5 » 31.07.2006 12:34

Właśnie wróciłam z Chorwacji. M.in byłam 4 dni na Solarisie. Dzieci i my byliśmy zadowoleni. Co prawda trafiliśmy na zimny prąd i żeby wykąpać się w morzu musieliśmy się zmuszać, to pozostałe atrakcje kempingu nam to wynagrodziły. Na terenie kompleksu Solaris są też basenu z ciepłą wodą pod dachem. Wieczorami też jest co robić - występy , tańce.
pozdrawiam
harold
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) harold » 12.08.2006 13:16

Właśnie wróciłem z Chorwacji i szukając campingu odwiedziłem również SOLARIS (spędziłem tak tydzień dwa lata wcześniej) i powiem, że się przestraszyłem. Takiego mrowia ludzi jeszcze nigdzie nie widziałem. Camp w całości wypełniony, nawet miejsca bez centymenra cienia były zajęte. Totalny chaos i przede wszystkim brudno.

pzdr.
Piotrek22
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Piotrek22 » 13.08.2006 17:26

Na kampingu Solaris spędziliśmy pół godziny.9.07.2oo6 panował tam tłok,jakiś taki nieład i halas.Rozbiliśmy się na kempingu KOZARICA w Pakosztanie,ok 30 km od Szybenika.Było tam zupełnie inaczej-przestrzeń,dużo miejsca,wysokie stare sosny,spokój, a ciszę "zakłócały" jedynie cykady.Ogólnie dostępne grilebyly zadbane i kompletne.Sanitariaty jak nowe,czyste i pachnące!Było gdzie pograć w siatkówką i badmintona.Gorąco polecam-ma jeszcze kilka plusów- np.ładna plaża itd.
idas
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) idas » 14.08.2006 11:59

Ja na Solarisie bylem dwukrotnie, pod koniec sierpnia camp zaczyna pustoszec i mozna cos znalezc. Wczesniej moze byc problem, ludzi duzo.
wraczek
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) wraczek » 15.08.2006 08:23

Witam !!
bylismy teraz 2.08-12.08 w Solarisie jest ok muza w restauracji gra do 23.00-24.00 i koniec
czysto i bezpiecznie fakt ludzi bardzo duzo ale do wytrzymania
w basenie dla dzieci woda jest wymieniana na okrogło a w tym głebszym raz na 2-3 dni (to ta sama co w morzu)
pozdrawiam

Powrót do Kempingi

Solaris Sibenik
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone