Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

solaris i papratno

Dla miłośników namiotów, przyczep i biwakowania. Standardy, ceny, ciekawe miejsca do zwiedzenia przez trampingowców.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
ewa1976
Autostopowicz
solaris i papratno

Nieprzeczytany postnapisał(a) ewa1976 » 27.07.2008 18:17

właśnie wróciliśmy i chciałbym wyrazic opinie może komuś sie przyda
na solarisie zawiedliśmy sie bardzo choć bylismy trzy lata temu zachwyceni, brudne łazienki, jeden budynek z łazienkami zupełnie zamknięty przez kilka dni, brak ciepłej wody w godzinach popołudniowych, w tym bydynku przez kilka dni zamknietym wogóle ciepłej nie było, nawet nie była letnia po prostu zimna,mega kolejki do prysznicy w godzinach wieczornych, baseny brudne, niepozakrywane studzienki odpływy i inne różne dziury niebezpieczne nie tylko dla dzieci ale i dla dorosłych, synowi (20m)grzalismy wodę w garnku i myliśmy go w misce:) przed namiotem, niemiła obsługa w recepcji
papratno przyjemny i czysty ale niestety pełen rozdartych polaków nie szanujących ludzi wokół, plaża byłaby super dla dzieci bo piaszczysta ale brudna potwornie, pety w piachu i w wodzie, papierki pudełka po papierosach torebki foliowe no i mała i ciasna
jesli macie jakieś pytania to proszę
Rysio
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Rysio » 27.07.2008 18:53

forum/viewtopic.php?t=20327 - dopisz go do naszej listy 8)
FUX
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) FUX » 30.07.2008 06:50

Na Zablace obok trzeba bylo iść...
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 30.07.2008 07:12

Lub czytać przed wyjazdem Forum :wink: i pojechać do Pakoštane na kamp Kozarica :lol:

Ps. W Papratno nie było "Pana Igora" , który ma sposób na rozdartych Polaków :wink:
robi
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) robi » 30.07.2008 07:47

Janusz Bajcer napisał(a):Ps. W Papratno nie było "Pana Igora" , który ma sposób na rozdartych Polaków :wink:

proponuję załozyć temat "kempingi bez rozdartych". Ja jestem człekiem duzej wiary ale w cro nie spotkałem campu na którym jakiś "Igor" chciałby pilnowac porządku.
Pozdrawiam
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 30.07.2008 08:08

robi napisał(a):
Janusz Bajcer napisał(a):Ps. W Papratno nie było "Pana Igora" , który ma sposób na rozdartych Polaków :wink:

proponuję załozyć temat "kempingi bez rozdartych". Ja jestem człekiem duzej wiary ale w cro nie spotkałem campu na którym jakiś "Igor" chciałby pilnowac porządku.
Pozdrawiam

Też do tej pory nie znałem, ale okazuje się , że są takie gdzie trzeba pilnować porządku - i BARDZO DOBRZE. :lol:
petr
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) petr » 30.07.2008 09:12

Ewa1976 kiedy bylas na Solarisie ja wyjechalem z niego 22 VII i w czasie naszego pobytu to co piszesz nie mialo miejsca,zaden z pawilonow sanitarnych nie byl zamkniety, o jakich brudnych basenach mowisz? chyba o tym jednym najblizej campu w ktorym rzeczywiscie woda szybko brudzila sie ale zmieniali ja systematycznie co 4 dni. Na Prapratnie mialem okazje przebywac kilka godzin z odwiedzinami w drodze z Dubrovnika i nie ma go co porownywac z Solarisem poza sanitariatami i jednym barkiem nic tam nie ma, na brudna plaze camping ten nie ma wplywu bo nie nalezy ona do campu , idac na plaze opuszcza sie jego teren a plaza jest ogolnie dostepna .
ewa1976
Autostopowicz
solaris i papratno

Nieprzeczytany postnapisał(a) ewa1976 » 03.08.2008 20:28

byliśmy od 15 do 19, zamknięty był ten przy domkach i to własnie w nim nie było wogóle ciepłej wody przez te dni (damska część), ten basen najbliżej recepcji wyglądał jak jesienna kałuża, reszta duzo lepsza ale niestety nie idealna
a wg. Ciebie łazienki były czyste i z ciepłą wodą?
ewa1976
Autostopowicz
zablace

Nieprzeczytany postnapisał(a) ewa1976 » 03.08.2008 20:31

na zablace byli znajomi z którymi podróżowaliśmy i też mocno zawiedzeni, szczególnie łazienkami, a w zeszłym roku byli tam przez tydzień, w tym roku nawet sklepiku z pieczywem nie było i mocno śmietdziało z pojemników na śmieci postawionych na ulicy przed kampem
gatta
Plażowicz
Solaris

Nieprzeczytany postnapisał(a) gatta » 04.08.2008 20:36

jestem zaskoczona tym co pisze ewa1976. Wczoraj wrocilismy z Solarisa, bylismy tam tydzien i w zasadzie nic sie nie zgadza z Twoimi uwagami. Ani razu nie stalam w kolejce do prysznicy, a korzytsalam srednio 3 razy dziennie. Nie zauwazylam tez zamknietych sanitariatow. Obsluga mila, pomocna, bez problemu mozna bylo dogadac sie zarowno po angielsku jak i po wlosku. Czy na pewno bylas na Salorasie?
petr
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) petr » 06.08.2008 08:00

Ona chyba miala na mysli ten sanitariat w przy drewnianych czeskich domkach, oni go modernizauja bo podostawiali tych domkow, dla nas rowniez byla wystraczajaca ilosc sanitariatow ktore mieszcza sie w centralnej czesci campu.

Powrót do Kempingi

solaris i papratno
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone