Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Solaris -cennik?

Dla miłośników namiotów, przyczep i biwakowania. Standardy, ceny, ciekawe miejsca do zwiedzenia przez trampingowców.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
mirnie
Croentuzjasta
Solaris -cennik?

Nieprzeczytany postnapisał(a) mirnie » 13.07.2008 22:34

Nie moge się dokopać do cennika 2008 może Ktoś pomoże???
Korgan
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Korgan » 14.07.2008 18:13

Cześć mirnie,

interesuje Cię cennik hoteli czy kempingu? W kwietniu dostałem cennik kempingu Solarisa + mapkę i jakiś folder reklamowy. Daj adres e-mailowy to Ci wyślę.

Pozdrawiam.
mirnie
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) mirnie » 14.07.2008 21:56

Cześc Korgan ...prosze o cennik campingu.....wklej może sie jeszcze Komuś przyda ....pozdr.
Seavolv
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Seavolv » 14.07.2008 22:18

chyba o to chodzi http://www.camping-adriatic.com/croatia ... /pricelist

Camping dla naturystów?
mirnie
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) mirnie » 14.07.2008 23:10

nie,nie to inny na płw.Istria

http://www.solaris.hr koło Sibienika , Vodice niestety na stronie kempingu brak cjenika (cennika).
Korgan
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Korgan » 18.07.2008 16:51

Przepraszam, że nie odpisywałem tak długo ale nie było mnie parę dni w domu.
Mirnie, cennik mam w formacie pdf i nie bardzo wiem jak go wkleić na forum (kopiuj-wklej nic nie daje). Jak go jeszcze chcesz to daj adres mailowy, wyślę Ci go, a Ty możesz go wkleić.

Pozdrowienia.[/img]
ominika
Autostopowicz
[b]cennik[/b]

Nieprzeczytany postnapisał(a) ominika » 23.07.2008 10:44

Korgan napisał(a):Cześć mirnie,

interesuje Cię cennik hoteli czy kempingu? W kwietniu dostałem cennik kempingu Solarisa + mapkę i jakiś folder reklamowy. Daj adres e-mailowy to Ci wyślę.

Pozdrawiam.

Hej, bardzo byłabym wdzięczna gdybyś mógł mi przesłać cennik kempingu. Kontaktowałam sie z solarisem mailowo ale nie odpisują. Mój e-mail adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl z góry dzieki za fatygę, pzdr
Mazovia
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Mazovia » 24.07.2008 21:32

Witam brać kempingową. Ja dostalem sympatycznego maila od pani z Solarisa z cennikiem w pdf. Niestety tez nie potrafie go wkleić...ale podesle mailem jezeli ktos jest zainteresowany (email: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl). Ponizej kontakt do stosownej postaci na miejscu.

Sanja Bura
Reservations Centre
Sales & Marketing Dept

Solaris Hotels Resort
Hotelsko naselje Solaris b.b.
HR-22000 Šibenik
T. +385 22 361 007
F. +385 22 361 800
email: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

Czy ktos wybiera sie TAM w terminie 4-15/08 ?[/img]
petr
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) petr » 26.07.2008 20:08

Wrocilismy z Solaria i chce wybierajacych sie tam poinformowac ze podzial na strefy jest nie aktualny tzn. istnieja tylko dwie strefy 1 i 2 , w cenniku figuruja jako A i B , strefa 3 nie istnieje - nalezy ona do strefy nr 2 (B) . Znalezc miejsce w Solarisie jest ciezko- duzy tlok, jesli jedzie grupa w dwie , trzy rodziny raczej nieralne jest znalezc miejsce zeby trzy namioty byly obok siebie. Jesli ktos ma jakies pytania odnosnie Solarisa chetnie odpowiem bylismy tam trzeci raz.
wlodekbogacz
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) wlodekbogacz » 28.07.2008 10:13

petr napisał(a):Wrocilismy z Solaria i chce wybierajacych sie tam poinformowac ze podzial na strefy jest nie aktualny tzn. istnieja tylko dwie strefy 1 i 2 , w cenniku figuruja jako A i B , strefa 3 nie istnieje - nalezy ona do strefy nr 2 (B) . Znalezc miejsce w Solarisie jest ciezko- duzy tlok, jesli jedzie grupa w dwie , trzy rodziny raczej nieralne jest znalezc miejsce zeby trzy namioty byly obok siebie. Jesli ktos ma jakies pytania odnosnie Solarisa chetnie odpowiem bylismy tam trzeci raz.

Witam
mam pytanie, ponieważ wybieram się na początku sierpnia czy mam szansę znaleźć miejsce na samochód i caravan. Chciałbym jeszcze zapytać o atrakcje dla dzieci, ponieważ na zdjęciach wygląda bardzo fajnie i głównie dlatego wybrałem to miejsce. Chętnie też dowiedziałbym się coś o cenach, ponieważ rozmawiałem telefonicznie z panią chyba z recepcji Campingu i wyliczyła mi że za samochód+caravan+2 dorosłe osoby+2 dzieci zapłacę 260 kn czy to prawda?
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 28.07.2008 10:38

wlodekbogacz napisał(a): Chętnie też dowiedziałbym się coś o cenach, ponieważ rozmawiałem telefonicznie z panią chyba z recepcji Campingu i wyliczyła mi że za samochód+caravan+2 dorosłe osoby+2 dzieci zapłacę 260 kn czy to prawda?

Cennik kempingu Solaris

Na najdroższej parceli opłata wynosi ok 260 kun , czyli tyle ile Pani z recepcji podała.

Ps. Dla "włodka-bogacza" cena chyba nie duża :wink: :smo: :papa:
petr
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) petr » 28.07.2008 10:48

Witam, z miejscami tam ogolnie jest bardzo ciezko w srodku tygodnia widywalismy campery ktore objechaly caly camp i z braku wolnego miejsca jechaly dalej. Najwieksze szanse na przyzwoite miejsce mozna miec bedac na kampie od piatku rano gdyz od czwartku wieczor i piatek rano wyjezdzaja ludzie chcac uniknac weekendowych korkow, przyjazdy zaczynaja sie od poludnia piatku przez caly weekend i wtedy wolnych miejsc blyskawicznie ubywa. Jesli chodzi o atrakcje dla dzieci to napewno nie beda sie nudzic nasze 8 i 13 lat jak zawsze mialy gdzie spedzac czas, wszystko to co jest na zdjeciach, baseny zjezdzalnie, trampoliny funkcjonuje. Cena ktora podano jest realna ,w cenniku podana jest w euro ale wystawiajac fakture oni i tak przeliczaja to na kuny, za pobyt na kampie polecam zaplacic karta , obliczajac sobie cene podana w euro trzeba zwiekszyc z racji uzywanego przez recepcje mniej korzystnego przelicznika, nam za 14 dni namiot , samochod, 3 doroslych i dziecko ( dziecko powyzej 12 roku liczone jest jak dorosly) wyszlo 3,4 tys Kun i jakies tam grosze placac karta wyszlo 1,5 tysPLN. Aktualny cennik jest taki: 6,2 dorosly 4,4 dziecko do 12 roku, 2,5 samochod, 9,10 przyczepa, 9,9 camper prad jest w cenie, klimatyczna oplata 1 euro dorosly ceny w euro od 12-17 lat 0,5 , ponizej gratis
Zycze milego pobytu
Ostatnio edytowano 29.07.2008 06:56 przez petr, łącznie edytowano 1 raz
Mazovia
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Mazovia » 28.07.2008 22:50

Petr - Dzieki :) Hvala
Tkaczu
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Tkaczu » 29.07.2008 14:05

petr napisał(a):Wrocilismy z Solaria i chce wybierajacych sie tam poinformowac ze podzial na strefy jest nie aktualny tzn. istnieja tylko dwie strefy 1 i 2 , w cenniku figuruja jako A i B , strefa 3 nie istnieje - nalezy ona do strefy nr 2 (B) . Znalezc miejsce w Solarisie jest ciezko- duzy tlok, jesli jedzie grupa w dwie , trzy rodziny raczej nieralne jest znalezc miejsce zeby trzy namioty byly obok siebie. Jesli ktos ma jakies pytania odnosnie Solarisa chetnie odpowiem bylismy tam trzeci raz.

Czesc

Mam pytanka odnośnie czystości sanitariatów i ogólnej atmosfery. Wyczytałem już różnorakie opinie - czy jest z tym aż tak źle??

Pozdr
petr
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) petr » 29.07.2008 14:38

Ogolna atmosfera na campie jest w porzadku , nie ma zlodziejstwa, pijanstwa darcia mordy po nocach itp. jedyny minus to duzy tlok co powoduje ze mozna miec sasiada obok swojego namiotu lub przyczepy juz 3- 4 metry dalej , wiecej wszystkie glosniejsze czynnosci sa slyszane obopulnie.Jesli chodzi o czystosc sanitariatow to czasami mozna miec wrazenie ze jest brudno, ale dotyczy to tylko podlogi zazwyczaj podloga jest tam wilgotna pochlapana przy umywalach lub przez wychodzacych spod prysznica i slady na podlodze widac, ale kobiety biegajace po sanitariatach z mopami i dolewajace mydlo w plynie lub papier spotyka sie tam praktycznie na okraglo .
Następna strona

Powrót do Kempingi

Solaris -cennik?
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone