Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Solaris camping Sibenik, odnośnie stref(zone)

Dla miłośników namiotów, przyczep i biwakowania. Standardy, ceny, ciekawe miejsca do zwiedzenia przez trampingowców.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
adusia
Globtroter
Solaris camping Sibenik, odnośnie stref(zone)

Nieprzeczytany postnapisał(a) adusia » 07.07.2009 10:08

Witam i mam pytanie odnośnie stref(zone) na tym campingu.
Chciałabym przy samym morzu, ale po pierwsze czy ta zona A jest zacieniona drzewami i czy nie jest tak jak gdzieś wyczytałam, że zapłacę więcej za nią a wcisną nas między przyczepy. Jedziemy 3 samochodami, więc to dosyc istotny problem pozdrawiam
Sławek i Bogusia
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Sławek i Bogusia » 07.07.2009 17:29

Cały kamp jest zalesiony
słońce widać tylko na plaży 8)
Camp jest bardzo fajny
do dyspozycji sporo basenów z animacjami tyu areobik
do wyboru 4 plaże (różne podłoże)
minus to masa narodu
Pan w recepcji machnie ręką i każe sie rozbić gdzie znajdziesz miejsce (jak znajdziesz :lol: ) i strefy zone nie mają znaczenia
byliśmy na początku sierpnia ciasno było ale znaleźliśmy fajne miejsce 60 m od morza przy samej plaży to można zapomnieć te miejsca są chyba dziedziczone i dawno zarezerwowane
piotr68
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) piotr68 » 07.07.2009 17:57

W lipcu i sierpniu raczej trudno będzie znaleźć miejsce dla trzech namiotów razem, jeżeli w ogóle znajdziecie miejsce. W ubiegłym roku byłem w połowie czerwca. Bylo sporo miejsc do wyboru i było bardzo OK. Kiedy wyjeżdżaliśmy na początku lipca były już tłumy namiot przy namiocie. Generalnie camping super dla dzieci. Dwa baseny, animacje, lodziarnie. Miło wspominam.
FUX
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) FUX » 07.07.2009 17:59

Jedź do Pakoztane. Masz 2 kampy Nord See bardzo klimatyczny, pod drzewami, przy samej plaży okolo 400m od centrum i drugi położony po przeciwnej stronie miasteczka w podobnej odległości Kozarica.

polecam, mimo, że tam nie spałem. Parę ludzi z forum było i sobie chwalił.

Nastepny kamp koło Solarisa to Zablace. Wieje, czysto, ale w weekendy przyjeżdża sporo ludzi z Sibenika i robi się syfek i pelna plażą.

Zdecydowanie polecam te dwa pierwsze.

Solaris to moloch-gigant bez prywatności, chyba, że ktoś lubi...
petr
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) petr » 08.07.2009 07:12

Adusia o miejscu nad samym morzem i do tego dla trzech namiotów w Solarisie możesz zapomniec, problemem bedzie wogole zeby znalezc miejsce dla trzech namiotow obok siebie.
adusia
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) adusia » 08.07.2009 13:53

petr napisał(a):Adusia o miejscu nad samym morzem i do tego dla trzech namiotów w Solarisie możesz zapomniec, problemem bedzie wogole zeby znalezc miejsce dla trzech namiotow obok siebie.

Witam ponownie !
Oni mi własnie w jednym mailu odpisali, że mogę sobie strefę zarezerwować ale miejsca na niej to już nie.
Wczoraj natomiast, że jednak mogę rezerwować i strefę i miejsce ale za to mam zapłacić extra 25 euro. No i weź człowieku rezerwuj miejsce ( nawet mapkę wysłali ) jak ja tam nie byłam i nie widziałam.
adusia
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) adusia » 08.07.2009 14:50

A i jeszcze jedno - czy na tym campingu są normalne nasze wtyczki, czy muszę kupić eurozłącze pozdrawiam
petr
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) petr » 08.07.2009 22:06

Na ten sezon camping rowniez przeszedl modernizacje- zwykle gnizada zamienione sa na euro
adusia
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) adusia » 09.07.2009 11:50

A te euro gniazda to jak wygladają , bo już byłam w 3 sklepach i albo niedouczeni albo kurcze nie mają
Vjetar
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 09.07.2009 12:49

adusia napisał(a):A te euro gniazda to jak wygladają , bo już byłam w 3 sklepach i albo niedouczeni albo kurcze nie mają

forum/viewtopic.php?p=281545#281545
adusia
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) adusia » 09.07.2009 13:30

Ha dziękuje bardzo! Teraz to ze zdjęciem pójdę pozdrawiam
petr
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) petr » 09.07.2009 14:10

Jesli u nas tego nie kupisz to napewno w sklepie na terenie campu.
Miłego wypoczynku

P.S do kiedy planujecie byc na Solarisie? bo moze zajelibysmy miejsce po Was:), jesli wyjazd macie miedzy 29- 31 lipca
adusia
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) adusia » 11.07.2009 17:50

petr napisał(a):Jesli u nas tego nie kupisz to napewno w sklepie na terenie campu.
Miłego wypoczynku

P.S do kiedy planujecie byc na Solarisie? bo moze zajelibysmy miejsce po Was:), jesli wyjazd macie miedzy 29- 31 lipca

Z chęcią bym pomogła ale niestety wyjeżamy wcześniej.

A tak w ogóle to mają jakieś śmieszne zasady na tym campingu. Napisali mi, że proszę bardzo mogę sobie zarezerwować zone ale miejsca to już nie i jeszcze za to 25 euro sobie życzą

Także również życzę miłego pobytu
krystek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) krystek » 11.07.2009 18:14

Dla mnie ten kemping to pomyłka. Namiot na namiocie lub przyczepie, totalny brud i milion ludzi, przynajmniej w sezonie. Tymczasem ok. 3 km od niego jest "Zablace", gdzie jest taniej i spokojniej.
FUX
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) FUX » 11.07.2009 18:21

krystek napisał(a):Dla mnie ten kemping to pomyłka. Namiot na namiocie lub przyczepie, totalny brud i milion ludzi, przynajmniej w sezonie. Tymczasem ok. 3 km od niego jest "Zablace", gdzie jest taniej i spokojniej.

W weekendy także, jak tyle ludu z Sibenika się zwali?
Następna strona

Powrót do Kempingi