pavlo napisał(a):Nieśmiało jeszcze zapytam: Beatko a jakim aparatem wykonałaś te foty?
Pozwolisz że na to pytanie odpowiem ciut później bo podsunąłeś mi nim kilka myśli do głowy więc parę dłuższych zdań muszę sklecić
pavlo napisał(a):Nieśmiało jeszcze zapytam: Beatko a jakim aparatem wykonałaś te foty?
"piotrf"]Dołączam do podziwiających Piękne
Kilka dni temu oglądając wystawę fotografii usłyszałem "przepis" na dobre zdjęcie zachodu słońca :
"
- tafla wody , w której tańczyć będą odbite promienie zachodzącego słońca
- drzewa lub krzewy odpowiedzialne za zaburzenia linii prostych
- dziewczyna , żaglówka , albo konie w galopie "
Mnie się wydaje , że jeszcze samo zachodzące słońce też by się przydało , ale ja się nie znam
Pozdrawiam
Piotr
"mchrob"]Oj Beata, Beata. Ja się tu od 4 miesięcy zastanawiam co to za węże i aligatory na Mazurach się pojawią a tu historyjka o sikaniu
Powtórzę się - pięknie pokazujesz te nasze Mazury - może kiedyś dam się skusić. Taki houseboat to nie byłby zły pomysł - chyba nie trzeba mieć na niego uprawnień?
Postnapisał(a) pavlo » 04.09.2021 22:04
Nieśmiało jeszcze zapytam: Beatko a jakim aparatem wykonałaś te foty?
"pomorzanka zachodnia"]Te zdjęcia z zachodem słońca ,wyobrażam sobie jak nastrojowo było wtedy na łódce
. I zdjęcie całej Waszej drużyny - to była moc .
Czy niedługo będziemy pływać po Jadranie?
Kapitańska Baba napisał(a):
W porcie stoi flota łódek z oczami.
Chris_M napisał(a):Te widoczne z daleka z jeziora oczy na ścianie hangaru zawsze robiły na mnie wrażenie, to był czyjś fantastyczny pomysł!
Dzięki za to zdjęcie, bo byłem ciekaw czy te oczy wciąż tam jeszcze są
Wydaje mi się, że one jednak od lat 70-tych ub.w. (gdy je pierwszy raz zobaczyłem) trochę się zmieniły, wtedy chyba były trochę szersze, zajmowały większą powierzchnię na ścianie hangaru i wówczas robiły na mnie większe wrażenie.