ts.1 napisał(a):W tym roku przerwa z Chorwacją.... chyba, i niezależnie od inflacji Tak że chyba na Stawikach się możemy szybciej spotkać
Koło lutego, często się zmienia czego życzę
AdamSz napisał(a):ts.1 napisał(a):Widzę że moda na leczenie kompleksów, żałosne a miało być chyba śmieszne
Hej ziomal z Zabrza.. Do zobaczenia w Chorwacji ... Przewidywana na 2024 rok infla 2,4 % ...Chyba że będzie odwrotnie, to do zobaczenia na kąpielisku Stawiki, koło Sosnowca
ApropoDefacto napisał(a):Ale wiecie, że z tym to będzie co raz gorzej?
jechałem ostatnio "z przymusu" komunikacją miejską w mieście Królów polskich- Krakowie. Grupka młodzieży, na oko ok. 18 lat (może trochę mniej) siedzi "w kupie" twarzami do siebie po obu stronach autobusu. Wiecie jak rozmawiali ze sobą? na messengerze*
ApropoDefacto napisał(a):Skoro dzieci już dzisiaj nie potrafią ze sobą rozmawiać, to jak wyobrażacie sobie ich kontakty międzyludzkie na wakacjach za +/-10 lat? zawsze mówię, zabrać takim internet to pójdą się huśtać na drzewa, bo świat się im zawali.
ApropoDefacto napisał(a):Z roku na rok społeczeństwo jest co raz głupsze i to są niestety fakty.
ApropoDefacto napisał(a): No ale co, takimi przecież łatwiej manipulować nie?
ApropoDefacto napisał(a): Jak ja dziękuję Bogu za to, że wychowałem się w czasach bez telefonów komórkowych i internetu
empire13 napisał(a):ApropoDefacto napisał(a):Ale wiecie, że z tym to będzie co raz gorzej?
jechałem ostatnio "z przymusu" komunikacją miejską w mieście Królów polskich- Krakowie. Grupka młodzieży, na oko ok. 18 lat (może trochę mniej) siedzi "w kupie" twarzami do siebie po obu stronach autobusu. Wiecie jak rozmawiali ze sobą? na messengerze*
Skąd ta pewność, że komunikowali się tylko ze sobą?
empire13 napisał(a):ApropoDefacto napisał(a):Z roku na rok społeczeństwo jest co raz głupsze i to są niestety fakty.
Masz na ten temat jakieś badania?
empire13 napisał(a):ApropoDefacto napisał(a): No ale co, takimi przecież łatwiej manipulować nie?
Łatwiej manipulować głupimi. Ale głupców jest pełno w każdej grupie wiekowej.
empire13 napisał(a):ApropoDefacto napisał(a): Jak ja dziękuję Bogu za to, że wychowałem się w czasach bez telefonów komórkowych i internetu
Nie mieszaj do tego religii. Trochę to niezgodne z regulaminem. A moja odpowiedź na pewno nie byłaby z nim zgodna
te kiero napisał(a):
Ja Was pogodzę, .....
AdamSz napisał(a):Łoj Panocku..Ale my jus dawno pogodzone..
(...)
Taka impresja o zgodzie, zwyczajach i telefonach Hej
marekkowalak napisał(a):AdamSz napisał(a):Łoj Panocku..Ale my jus dawno pogodzone..
(...)
Taka impresja o zgodzie, zwyczajach i telefonach Hej
Mam pytanie: ile trzeba wypić, żeby taki wpis wytworzyć?
AdamSz napisał(a):
Marek ... Więcej luzu
marekkowalak napisał(a):AdamSz napisał(a):
Marek ... Więcej luzu
Ależ ja mam sporo luzu - stąd ta emotikonka przymrużenia oka na końcu
Powrót do Nasze relacje z podróży