"Narobiło" nam się tutaj trochę zgrzytów
ale mam nadzieję, że już wszystko wróci do normy...
Moje zdanie na ten temat:
Jestem przekonany, że
Plumek nie zamierzała nikogo personalnie urazić a gdyby przypuszczała, że tak się stanie na pewno by swojego zdania nie wyraziła "w ten" sposób...
Petris miała całkowitą rację aby się obrazić, bo czytając dokładnie forum pamiętam, że gdzieś nieśmiało pytała, czy może dokładnie takie zdjęcia umieścić w galerii a odpowiedzi były tylko pozytywne...
Z tego powodu
Platon słusznie stanął w obronie
Petris, którą myślę, że wszyscy tutaj darzymy wyjątkowym szacunkiem, jaki jej się należy...
Plumek umieściła przeprosiny za zaistniałą sytuację i to w kilku miejscach, więc mam nadzieję, że
Petris jej wybaczy a my również natychmiast o tym zapomnimy,
Platon też
Co do konstruktywnych wniosków, są mile widziane ale jak znam życie i to forum to do realizacji upłynie sporo czasu
ale trzeba być dobrej myśli... Po prostu jesteśmy tutaj pod tym względem trochę zaniedbani... ale jak ktoś to tutaj napisał, skoro coś jest za darmo, to trudno mieć wielkie wymagania i oczekiwania... Myślę, że najważniejsi jesteśmy
My Wszyscy i powinniśmy się cieszyć, że mamy możliwość takiego kontaktowania się...
Pozdrawiam Wszystkich
Józek
P.S. Przepraszam (zwłaszcza osoby zainteresowane), jeżeli uznacie to za wtrącanie się w nie moje sprawy, ale zależy mi na tym aby było wszystko OK