napisał(a) Bravik » 30.10.2019 22:18
Od ładnych kilku lat kupuję telefony poza operatorem. Wychodzi dużo taniej i co ważne, nie mam obrendowania. U operatora biorę tylko abonament, bo nie chce mi się bawić w doładowywanie karty. Co do operatora - jestem w Play praktycznie od momentu, gdy można było przechodzić do innego operatora wraz z numerem. A przeszedłem od poprzednika T-Mobile - z Ery GSM. I nie narzekam. Mam 3 numery (na każdym po 30 GB netu) + 4 numer internetowy z 150 GB za 135 złociszy. Ale jak to z operatorami , jeden będzie chwalił drugi złorzeczył. Podobnie jak pääkäyttäjä Sony było zawsze moim pierwszym wyborem. Ostatnio Xperia XZ Premium, bo w przedsprzedaży był z fajnymi słuchawkami. Ale w Chorwacji nie zaliczył crashtestu i tak oto stałem się posiadaczem Xiaomi. Podobnie jak i żona po kilku latach z Iphonem przesiadła się na Mi A2 i jest mega zadowolona. A i w kieszeni sporo kasy zostało. Na plus Xiaomi to serwis w Polsce.
A co do terminowości umów, to po wypełnieniu okresu umowy każda staje się przecież bezterminową, na dotychczasowych warunkach.