napisał(a) greenrs » 19.11.2019 23:55
Janusz Bajcer napisał(a):Hm - 3 x 9 T ... więc trzeba w Czarny Piątek upolować dobrą cenę.
Jak wiesz, mam ten sam dylemat
Nawet identyczny, bo biorę pod uwagę te same telefony, choć wymagania mam trochę inne.
Jako, że dużo słucham muzyki to dla mnie Xiaomi są na tych niższych stopniach podium
Mediatek ma podobno jakiś problem z obsługą Spotify no i ogólnie, muzycznie wypadają słabiej. Fotograficznie podobny poziom ale One Vision ma podobno rewelacyjny tryb nocny - na poziomie flagowców. Minusem dla mnie te dziwne proporcje i najsłabsza chyba bateria z całej trójki. Z kolei niewątpliwym plusem Mi 9T jest amoled i czytnik odcisków palca z przodu, w ekranie. Na minus MIUI w obu Xiaomi.
Jak na razie, czekam na WYJĄTKOWĄ promocję. Jeśli takiej nie będzie, pozostanę przy G6
Janusz Bajcer napisał(a):Dlatego pytam, może ktoś ma jeden z tych wymienionych i coś o nim napisze.
Motorolę One Vision ma moja synowa. Chwali sobie. Wcześniej miała Nokię 7 Plus (też miała dobre opinie). Twierdzi, że Motka jest minimalnie szybsza ale ma słabszą baterię.