napisał(a) ApropoDefacto » 06.11.2019 16:33
A ja z kolei od 5 lat jestem klientem Apple i raczej prędko nie wrócę do żadnych androidów itp. Kiedyś przeszedłem chyba wszystkie systemy operacyjne w telefonach. Mam obecnie Iphona X a więc wszystko to co potrzebuje na co dzień mam w tym jednym urządzeniu
telefon ładuje co 1,5-2 dni. Żadnych zwiech, żadnego mulenia, wszystko śmiga tak jak w pierwszy dzień od wyjęcia z pudełka
a ceny ? owszem jest to produkt być może nie na każdą kieszeń ale jestem skłonny za to co oferuje Iphone zapłacić więcej, zwłaszcza, że dla mnie telefon jest małym komputerem i nie służy tylko do dzwonienia i pisania sms
Najbardziej bawi mnie hejt na ceny Iphonów, szkoda tylko, że niektórzy zapominają, że flagowce na androidzie latają po 5-6k
Ja jestem mega zadowolony z iOSa. Polecam sprawdzić i popracować chwilę na tym systemie zanim zabierze się głos
A i zdecydowanie wolę mieć bardziej "zamknięty" (dla mnie to duża zaleta) system ale milion razy bezpieczniejszy od tych "otwartych". W dzisiejszych czasach muzyki słucham na Spotify/Apple Music, filmy oglądam na Youtube/Netflix, Zdjęcia trzymam w chmurze. Po co kable i przenoszenie dziesiątek giga mp3/filmów/zdjęć ?
Abonament, od 1,5 roku bezterminowa umowa w Plush. 25 zeta, w tej chwili 16gb neta (docelowo 20) 2,5 w UE, 10gb Youtube, Sociale za free. Wszystko bez limitu
dla mnie nie ma obecnie chyba lepszej oferty na rynku.
To już nie czasy gdy telefony kupuje się u operatorów, chyba, że chce się przepłacić