napisał(a) bartja » 09.07.2008 23:42
Crokuski napisał(a):Oj bartja, pojechałeś z 4 liter jak rzadko kto... Czy zdajesz sobie sprawę, że jednym z bardziej oszczędnych narodów na świecie są Holendrzy ? Czy tym usprawiedliwisz brak holenderskiego menu w knajpach ? Umówmy się tak. Ty pojedziesz z rodziną i wydasz 10tys zł w Cro, a ja pojadę za 4tys do Cro, za drugie 4tys do Turcji z all incl, a za 2tys kupie sobie jakieś małe LCD, ot tak , do łazienki, żeby wisiało. Wydaliśmy tyle samo, lecz jeśli stawiasz na równi moją korzyść z Twoją, to kto cię zatrudnił z takim myśleniem
?
wiem że pojechałem i trochu mi wstyd
powiedz mi, który naród jedzie na wakacje narzekać ? utyskiwać na to czy na tamto, czy dowartościować się że chorwaci jeszcze nas lubią ? jest to pytanie retoryczne .
jade do cro żeby : moja rodzina miała jak najlepsze warunki spędzania wakacji czyli - dobre warunki mieszkania, bardzo dobre jedzenie ( którego w polsce już cieżko uświadczyć ) pogode i najważniejsze - ciepłą, czystą i bezpieczną wode . dodatkowym a bardzo ważną dla nas kwestią jest fakt że moge tam dojechać na jeden raz lub prawie jeden a nie musze lecieć samolotem . trzy razy w cro i nigdy się nie zawiodłem czy zraziłem .
co do narzekaczy - wszyscy moi znajomi byli wszędzie ( egipt, turcja, francja, hiszpania, holandia - która jest piękna do zwiedzania, itp itd ) wszędzie było coś nie tak .
dwóch ludzi mi co coś mi polecało na wakcje : polak - chorwacje, niemiec : portugalie i kube . mam przed sobą portugalie bo coś trzeba jednak w życiu zmieniać i poznawać a kuba to science fiction moich przyszłych wakacji .
co do zatrudnienia - jak byłem najemnym, zwiedziłęm polske i coś tam świata, ale nigdy nie odpoczywałem .
życze odpoczynku i przepraszam za uraze którą mogłem wywołać u Państwa moim postem .
hehe za rok znowu cro !