Na pomysł założenia takiego wątku (nie znalazłam podobnego dot. całej Chorwacji na forum) wpadłam po wypadku jaki miał mój syn na tegorocznych wakacjach na Istrii. Na pewno zaoszczedziłabym sobie wiele nerwów i kosztów związanych z poszukiwaniem dobrego, sprawdzonego specjalisty - w moim przypadku stomatologa.
Nie życzę oczywiście nikomu żadnego wypadku czy choroby, która mogłaby popsuć wyczekiwane wakacje ale gdyby każdy kto miał dotycznienia ze służbą zdrowia w Cro i był z niej zadowolony wstawił namiary, gdzie udzielili mu zadowalającej pomocy i w jakim zakresie może pomogłoby w przyszłości potrzebującym.
Gabinet, w którym my się znaleźliśmy mieścił się w wieżowcu, który wyglądał jak slams i sama w życiu bym tam nie weszła, gdyby nie nasza chorwacka gospodyni - wyobraźnia mi zadziałała, że będzie na nas czekał kowal....a tymczasem gabinet okazał się na miarę XXI wieku a opieka jaką otoczyli syna i nas od recepcjonistki po stomatologa-protetyka nas zszokowała. Jestem im bardzo wdzięczna!
Mogłabym wstawić namiary gabinetu stomatoligicznego w Puli, gdzie po wypadku rowerowym i utracie zębów, oderwaniu kanałów łączących korzeń zęba z nerwami i kanałem nerwowym na wierzchu itd. - udzielono mojemu synowi pomocy, bardzo porfesjonalnej a komplet dokumentacji (zęby w szlanej fiolce
Różnie bywa, każdy nawet zwykły ból zęba może zepsuć wakacje...
Co wy na to?

.png)
.png)
.png)