Witam serdecznie
Wielkim krokami zbliża się dzień mojego ślubu 17 września staniemy z narzeczoną na ślubnym kobiercu,a już 20 wyruszymy w Naszą podróż poślubną na Brać Będzie to pierwsza wizyta w Chorwacji,dlatego wywołuje ona nie mniejsze emocje niż ślub
Od lutego,gdy zapadła decyzja o wyjeździe do Chorwacji,forum wertowałem praktycznie codziennie,wiedza o tym kraju użytkowników forum powala,ale też powoduje nie mały mętlik w głowie,głównie w sprawach trasy,noclegów,miejsc pobytu.
Miała być Baśka Voda,później Hvar,wygrała Brać i Sutivan.Zakwaterowanie w apartamentach Agawa,polecanych na forum
Trasa jak w większości przypadków to Czechy,Austria,objazd słoweńskiej autostrady i prosto na południe do portu w Splicie
To tyle na początek,mam nadzieję,że nie zbesztacie mnie za początek relacji na długo przed wyjazdem,ale każdego dnia postaram się umieścić jakąś zapiskę z przygotowań do ślubu i wesela Można wręcz powiedzieć,że będziecie uczestniczyć w przygotowaniach Będę też przelewał na Was część swojego stresu i swojej radości,by nie obarczać w całości narzeczonej i najbliższej rodziny
Pozdrawiam