biuro@bodzioch.pllisica napisał(a):Niestety wyświetla mi się informacja, iż prywatne wiadomości są wyłączone na tym forum:(
lisica napisał(a):Mail wysłany:)
A może ktoś wie, gdzie w pobliżu Vodic można wynająć jakąś łódź motorową na kilka godzin? ( a właściwie na przejazd).
Jeśli na forum jest ktoś kto organizował ślub w Chorwacji to także czekam na dobre rady:)
sviva napisał(a):henius34 napisał(a):Nie chcę być upierdliwcem, ale co ten temat ma współnego z wątkiem "forumowy auto-stop"
oj henius czepiasz się..;P może szukają stopa aby na to własne weselicho dojechać;)
Monika1982 napisał(a):witam, wraz z narzeczonym chcielibysmy wziac slub w chorwacji, cywilny, nie wiemy jak sie za to zabrac, moze ktos juz bral slub w chorwacji, lub tam mieszka i sie zajmuje takimi sprawami... prosze o odpowiedzi, porady... chcielibysmy wziac slub latem w tym roku. adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
henius34 napisał(a):sviva napisał(a):henius34 napisał(a):Nie chcę być upierdliwcem, ale co ten temat ma współnego z wątkiem "forumowy auto-stop"
oj henius czepiasz się..;P może szukają stopa aby na to własne weselicho dojechać;)
wszystko w porządku tylko niech jeszcze podadzą datę ślubu, wtedy będzie możliwość zabrania sie stopem
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko