Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Słownik polsko-chorwacki na tel komórkowy

Dział dla miłośników nie tylko czystej turystyki i wypoczynku. Nauka języka chorwackiego. Tematy publicystyczne, historia, film, muzyka, literatura, sport i kuchnia chorwacka.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
msb12
Turysta
Słownik polsko-chorwacki na tel komórkowy

Nieprzeczytany postnapisał(a) msb12 » 08.09.2008 11:46

Witam szanownych forumowiczów - przed wyjazdem (12.09 :D ) przeczesałem sieć w poszukiwaniu słownika - znalazłem coś takiego :

http://www.elektronikjk.republika.pl/s7.html

jast to programik w java ,będzie działał na większości telefonów komórkowych , sprawdziłem go na NOKIA 6200. Do mojej nawigacji nie podchodzi ale bez problemu wycągnołem sobie z niego formę tekstową i nawet lepiej mi się jej używa .
autorem programu jest p. Jerzy Kazojć
program rozpowszechniany na licencji GNU
Słownik zawiera 7908 słówek
Mam nadzieje że przyda sie jak nie teraz to w wakacje 2009
pozdrawiam!
Grochiczko
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Grochiczko » 10.02.2012 03:29

Odświeżam wątek :)

Po przeszukaniu internetu, szukam pomocy w odszukaniu słownika polsko-chorwackiego i chorwacko-polskiego na smartphona. Jest ktoś w posiadaniu tak owego, lub wie gdzie można taki znależć :) ?
Radoo
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Radoo » 10.02.2012 10:23

kamilica9.07
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) kamilica9.07 » 23.02.2012 16:06

na Androida masz następujące aplikacje: "50 języków - fifty languages" "Croatian<>Polish Dictionary", obydwie bezpłatne, ale korzysta się z nich tylko online. Ale to chyba nie problem, bo nie ma chyba smartfonów bez wifi.

Jest też Android Croatia, z której można ściągać inne darmowe aplikacje i ciekawostki.
sheryll
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) sheryll » 23.02.2012 16:32

osobiscie uzywam google translator na androida ale szukam czegos offline - bede wdzieczny za propozycje
Martynek
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Martynek » 04.03.2012 18:05

http://chomikuj.pl/uszyneq/Telefon/Darm ... na+telefon

wystarczy sciagnac i zainstalowac w telefonie :)
pawelli
Mistrz Świata FIFA

Nieprzeczytany postnapisał(a) pawelli » 04.03.2012 19:39

Martynek napisał(a):http://chomikuj.pl/uszyneq/Telefon/Darmowe+S*c5*82owniki+na+telefon

wystarczy sciagnac i zainstalowac w telefonie :)

Nokia też ma darmowe translatory - wystarczy ściągnąć mały pliczek (można przez wi-fi) i działa
Martynek
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Martynek » 04.03.2012 21:24

nie każdy ma nokię ;)

Powrót do Kultura chorwacka