kominesku napisał(a):Z dniem 01.01. tego roku Słoweńcy weszli w strefę Euro. Z informacji juz do nas docierających wynika , że powoli wszystko zaczyna tam drożeć. Ciekawe jak będzie min. z benzyną, ponoć jeszcze nie podrożała, przecież wielu z nas w drodze do Cro tam tankuje
kominesku napisał(a):Z dniem 01.01. tego roku Słoweńcy weszli w strefę Euro. Z informacji juz do nas docierających wynika , że powoli wszystko zaczyna tam drożeć. Ciekawe jak będzie min. z benzyną, ponoć jeszcze nie podrożała, przecież wielu z nas w drodze do Cro tam tankuje
krakuscity napisał(a):kominesku napisał(a):Z dniem 01.01. tego roku Słoweńcy weszli w strefę Euro. Z informacji juz do nas docierających wynika , że powoli wszystko zaczyna tam drożeć. Ciekawe jak będzie min. z benzyną, ponoć jeszcze nie podrożała, przecież wielu z nas w drodze do Cro tam tankuje
Ludzie
Miejcie litość, w ciagu 2 tygodni trzeci raz założono ten sam temat.
Najpierw ja napisałem forum/viewtopic.php?t=14095&highlight=s+owenia+strefie+euro
za kilka godzin następny forum/viewtopic.php?t=14096&start=0 a teraz TY. Nawet tytuł jest ten sam. Ile jeszcze razy będzie to pisane.
canon33 napisał(a):kominesku napisał(a): Z informacji juz do nas docierających wynika , że powoli wszystko zaczyna tam drożeć.
Skąd te wieści?
Mariusz_M napisał(a):canon33 napisał(a):kominesku napisał(a): Z informacji juz do nas docierających wynika , że powoli wszystko zaczyna tam drożeć.
Skąd te wieści?
Ja tylko widziałem w programach informacyjnych, gdzie pokazywano o ile co zdrożało. Najwięcej kawa w kawairni prawie o ok. 80% (sic!). Ale zaczepiali ludzi na ulicy co myslą o tych podwyżkach - nikt nie narzekał. Może jeszcze za wcześnie...
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi