Fatamorgana napisał(a):Ufff ufff ufff!!!
Noooo
zawodowiec napisał(a):Rynna Palaviciniego to już poważniejsza droga, bym się musiał jeszcze trochę nauczyć żeby na nią startować albo iść z kimś bardziej doświadczonym.
Szpej od Kazia Mordercy też jeszcze pamiętam
Lidia K napisał(a):Szukałam na Twoich zdjęciach "naszej" zdobyczy. Stenara. Ale nie znalazłam. Zbyt mało wyróżnia się wśród innych sąsiednich szczytów.
mkm napisał(a):Alpy Julijskie są piękne ... Ta relacja zdecydowanie to utwierdza Nigdy nie zapomnę widoku z przeł. Vrsic .
Franz napisał(a):Wkrótce i ja zawędruję na przełęcz Vrsic.
Franz napisał(a):Będzie ona dla mnie nie tylko punktem wyjścia na dwie piękne trasy, ale i miejscem noclegu.
kulka53 napisał(a):Zawsze wiedziałem że Julijskie piekne są, ale na Twoich fotkach wydają się jeszcze piękniejsze
kulka53 napisał(a):Prisojnik i Razor ? A ta druga to pewnie Jałowiec ?
Franz napisał(a):
Widzisz go? icon_smile.gif
zawodowiec napisał(a):Na naszym jedynym krótkim pobycie w Julijcach na Skrlaticę się nie wybrałem bo już nie było czasu. Jak pójdę to będę miał już Twój opis z pierwszej ręki. Foty bardzo ładne jak zwykle.
Lidia K napisał(a):Czasem opisujesz jakąś swoją przygodę. Ale rzadko. Prawdopodobnie Twoje doświadczenie powoduje, że nie zdarzają Ci się "górskie wpadki". Czy wtedy coś przygodowego się wydarzyło?
maslinka napisał(a):Wojtku, jestem zachwycona Twoimi fotkami! "Gniazdo skalne" Skrlaticy i okolicznych szczytów wygląda imponująco.
Interseal napisał(a):jak wygląda taki nocleg na skałach gdzieś w górach (w czym się śpi i na czym, co targasz ze sobą na taki dwudniowy wypad na szczyt)
Interseal napisał(a):Jak wyglądał bunkier o nazwie Bivak IV (może masz jakieś zdjęcie) i skoro IV to czy jest to pozostałość po jakiejś drodze i czy jest ślad po obozach (bivakach) o niższych numerach?
Jak nad ranem spada w takich Alpach Julijskich temperatura?
Powrót do Słowenia - Slovenija