AndrzejJ. napisał(a):Niby ładne.Ale nuda.Nie wiem po co wędrujesz? Nuda ?
Południowiec napisał(a):Przeczytałem relację - super zdjęcia, widoki, super wszystko.
Południowiec napisał(a):Mam kilka pytań. Wybieramy się na Majówkę. Nocleg planujemy w Krjanskiej Gorze. Napisz proszę co warto zobaczyć, gdzie iść, gdzie wybrać nocleg??
Jadę z rodziną więc nie nastawiam się na intensywne chodzenie po górach, raczej wypoczynek, rekreacja.
Południowiec napisał(a):Czasem się zastanawiam czy nie lepiej trochę odpuścić, zwolnić, zobaczyć coś pięknego a nie tylko non stop w biegu
Południowiec napisał(a):A wracając do tematu na pewno chciałbym pojechać nad jezioro Blejsko i Bohinjsko, przełęcz Vrsic, w zasadzie temat jest mi całkiem obcy i nie wiem gdzie damy radę wyjść z moją małą, u nas wychodziłem na Rysy, Orlą Percią ale to sam.
Czy pomysł wynajęcia lokum w Krjanskiej jest dobry??
Franz napisał(a):AndrzejJ. napisał(a):Niby ładne.Ale nuda.Nie wiem po co wędrujesz? Nuda ?
Niby mi miło, że Ci się niby podoba.
Co do reszty wpisu - podejdę pozytywnie i nie będę się odnosił.
Jolu, Lidio, Mariuszu - dziękuję za Wasze słowa. Zawsze mnie cieszy, jeśli komuś się spodobają moje wynurzenia.
Pozdrawiam serdecznie,
Wojtek
trinity napisał(a):Jak na razie, to z dziećmi wędrujemy po znaaaacznie łagodniejszych górach, ale mam smaka na konkretne wspinaczki
Fatamorgana napisał(a):Najgorzej, jak ktoś czegoś nie rozumie i nie potrafi uszanować tego, że inni rozumieją...
Franz napisał(a):Fatamorgana napisał(a):Najgorzej, jak ktoś czegoś nie rozumie i nie potrafi uszanować tego, że inni rozumieją...
Ale i tak nie jest źle. Przecież mogłem się doczekać statystyk, ileż to ludzi rocznie ginie w górach, a może i jakichś hipotez na temat ich IQ poniżej zera.
Nie wszyscy muszą wszystko rozumieć...
Jolanta M napisał(a):W świecie, gdzie tak mało tolerancyjni są ci, którzy domagają się tolerancji i tak mało rozumieją innych ci, którzy domagają się zrozumienia, Twoje podejście budzi szacunek i mój niekłamany podziw. Jeszcze większy niż Twoje wyprawy, foty i relacje. O ile to oczywiście możliwe.
Powrót do Słowenia - Slovenija