Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Słoweńcy, Słowenia - opinie

Jacy są Chorwaci, ile co kosztuje w Chorwacji, czy warto jadać w restauracjach, co zabrać ze sobą z Polski, czym najlepiej płacić, na co szczególnie uważać oraz wszystkie inne pytania i uwagi związane z wyjazdami, także te nietypowe czy specjalistyczne, powinny znaleźć się w tym miejscu.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
heza
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) heza » 24.08.2006 20:48

A miałem już zapomnieć o tym incydencie.
Skoro temat został wywołany i dzielicie się wrażeniami o Słowenii i niektórzy chwalą sobie nawet nocleg w tym kraju to ja mam zupełnie odmienne zdanie i już nigdy nie będę nocował w Słowenii i nie chcę mieć z nimi nic wspólnego. Szkoda tylko że jest po drodze do CRO.
Otóż poszło o to, że wypadł mi nocleg właśnie w Słowenii i było już dosyć późno na szukanie innego hotelu skorzystałem z gościnności hotelu przy trasie. Jeżdżący tamtędy zapewne domyślą się o jaki chodzi.
Dla mojej rodziny 2+1 (czterolatka) zaproponowano pokój 4 osobowy w cenie 2 osobowego pod warunkiem, że córka będzie spała z nami w jednym łóżku za cenę 56 euro. Troche i tak dużo ale po namyśle się zgodziłem na ten pokój. Żeby bylo ciekawiej to rano kelner podał nam 4 porcje śniadania bo pokój jest przecież 4 osobowy, nie słuchał, że nas jest dwoje.
Ale najlepszy to okazał się rachunek - 90 euro. gdy odmówiłem powołując się na wieczorne ustalenia recepcjonista nie chciał nawet rozmawiać. Zabral paszporty i był gburowaty i nieprzyjemny.
Mam nauczkę, nigdy wiecej w Słowenii.
maalena
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) maalena » 24.08.2006 22:25

Oczywiście każdy ma prawo do własnego zdania, ale nie obrażałabym się pochopnie na całą Słowenię z powodu jednego incydentu...to się mogło wszędzie zdarzyć. Chorwacja też rajem na ziemi nie jest, niby bezpiecznie, ale ja np. przez rok czasu zostałam 2 razy okradziona i to w dość perfidny sposób, co w Polsce mi się nie zdarzyło.
Zresztą z czasem miłe wspomnienia wypierają te niemiłe :)
Pozdrav
Poprzednia strona

Powrót do Ceny, usługi, przepisy, porady różne

Słoweńcy, Słowenia - opinie - strona 2
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone