Super widoki, aczkolwiek ja wypatruję już wiosny.
Zamówiliśmy w lipcu noclegi w Komarnie, to sobie poznam tamtą część Słowacji.
Ktoś coś poleca?
kkra napisał(a):Super widoki, aczkolwiek ja wypatruję już wiosny.
kkra napisał(a):Zamówiliśmy w lipcu noclegi w Komarnie, to sobie poznam tamtą część Słowacji.
Ktoś coś poleca?
Interseal. napisał(a):Co ciekawe zgubiliśmy żółty szlak w tym samym miejscu, co Agnieszka w 2010 roku.
Interseal. napisał(a):Ostatnia sobota - 26.08.2017 r.
maslinka napisał(a):Świetna wycieczka Gratulacje! Zwłaszcza dla najmłodszych uczestników wyprawy Fajnie, że wreszcie udało Wam się zrealizować plany.
maslinka napisał(a):Tam jest przepięknie Musimy znowu wybrać się w Wielką Fatrę.
maslinka napisał(a):A my w tym czasie byliśmy... w Brennej Myśleliśmy o Was
maslinka napisał(a):Weszliśmy z Hołcyny na Kotarz, żeby popatrzeć, co się w Szczyrku wyprawia Oj dzieje się, dzieje. Byłam w szoku To będzie piękna narciarska zima
maslinka napisał(a):Potem (tak jak kiedyś) zrobiliśmy pętelkę przez Grabową i Horzelicę (czy też Stary Groń; pamiętam, że były jakieś hocki-klocki z nazewnictwem tych szczytów )
maslinka napisał(a):P.S. Na Kotarzu powstał bar z piwem, kiełbaskami, kaszanką itp. z grilla. Super, bo tego tam brakowało Ucieszyło mnie również, że Chata Grabowa znowu działa, choć w innej odsłonie. (Czytałam gdzieś, że baaardzo długo się czeka na jedzenie.)
Interseal. napisał(a):Właśnie siedzę i "dłubię" nad Ostredokiem. Mamy spory apetyt zrobić go za jakieś dwa tygodnie.
romuald22 napisał(a):No nie dziwię się, że aż tyle.
Jak się w trakcie wyskakuje np: na Śnieżnik albo gdzie indziej to trochę schodzi...
Powrót do Słowacja - Slovensko