Franz napisał(a): Pyskata Kačka...
Ach, ci Słowacy...
Wojtek, a Ty wiesz, że ja te Twoje relacje namiętnie kopiuję i se przewodnik z tego zrobię na moje kolejne wycieczki?
Nie mam lepszego źródła!
Franz napisał(a): Pyskata Kačka...
Tam byłem ale na nartachInterseal napisał(a):Czy masz coś natomiast z części Małej Fatry zwanej Martinske Hole?
Fatamorgana napisał(a):Wojtek, a Ty wiesz, że ja te Twoje relacje namiętnie kopiuję i se przewodnik z tego zrobię na moje kolejne wycieczki?
Nie mam lepszego źródła!
armar napisał(a): A łaziłeś Franz po małych górkach wschodniej Słowacji ? Tam są klimaty jak z naszych kresów ( rusińskie) - Wyhorlaty , Poloniny ? Te drugie jeszcze bardziej dzikie niż nasze Bieszczady .....
armar napisał(a):Ty Franz to faktycznie może jakis przewodnik ??
armar napisał(a):Kiedy Ty chopie znalazleś na to czas
Interseal napisał(a):Widzę, że chatka jest wprost naprzeciw Sulovskich Skał, i to jest ogólnodostępny domek?
Możesz nazwę chatki albo jakiś namiar np. na email?
Franz napisał(a):Fatamorgana napisał(a):Wojtek, a Ty wiesz, że ja te Twoje relacje namiętnie kopiuję i se przewodnik z tego zrobię na moje kolejne wycieczki?
Nie mam lepszego źródła!
Jako przewodnik to nie może służyć - podaję za mało szczegółów. Ale jako propozycje tras - jak najbardziej.
armar napisał(a): A łaziłeś Franz po małych górkach wschodniej Słowacji ? Tam są klimaty jak z naszych kresów ( rusińskie) - Wyhorlaty , Poloniny ? Te drugie jeszcze bardziej dzikie niż nasze Bieszczady .....
Powrót do Słowacja - Slovensko