janusz.w. napisał(a):...
Kiedyś wybrałem się na Rysy od strony Słowacji. W dolinach padał deszcz, a wyżej świeciło piekne słońce
pozdr
to zdjęcie zatytułowałbym "W morzu rozkoszy". :D:D albo "Nagroda"
janusz.w. napisał(a):...
Kiedyś wybrałem się na Rysy od strony Słowacji. W dolinach padał deszcz, a wyżej świeciło piekne słońce
pozdr
Leszek Skupin napisał(a):janusz.w. napisał(a):...
pozdr
to zdjęcie zatytułowałbym "W morzu rozkoszy". :D:D albo "Nagroda"
Pokoje w calym obiekcie sa dwuosobowe s možliwošcia dostawki. Cena w zaležnošci od wielkošci i wyposaženia wynosi 2 lub 3 tys. SK + 500 SK za dostawke za dobe za pokoj. W cene wliczone jest šniadanie i darmowy wstep na baseny po godzinie 18.00.
slawek66 napisał(a):Leszku, popatrz tutaj, bylem tam mniej wiecej rok temu, bylo super, podobno duzo przez ten rok dobudowali, przykryli dachem jakis basenik, jest troszke dalej ale mozna wytrzymac
http://www.besenovacom.sk/polski/index.php
Leszek Skupin napisał(a): yhm... fajnie tylko te ceny... jak jadę do Słowacji to się nastawiam na troszkę niższe czyli zostaje kwaterka a do basenów termalnych skoczy się jak czasu starczy i siły po nartach . Ale ciekawie ciekawie, nie powiem. Nie wiedziałem, że w tamtym rejonie aż tyle tego jest .
Pozdraviam
P.S. Może jeszcze ktoś ma swoje zdjęcia ze Słowacji, którymi chciałby się podzielić
Powrót do Słowacja - Slovensko