mamy gdzie pojeździć na nartach wokół Kielc
o w mordę tego nie wiedziałem
Leszek Skupin napisał(a):adamk3 napisał(a): ... Co sądzicie o wątku narciarskim na naszym forum? ...
Załóż... mamy gdzie pojeździć na nartach wokół Kielc , a może ktoś napisze gdzie jeździ poza granicami kraju...
Pozdraviam
rich72 napisał(a):...w tym roku jednak chciałbym do Słowacji powrócić i nie będę ukrywał że m.in ze względu na ceny i odległość.
rich72 napisał(a):mamy gdzie pojeździć na nartach wokół Kielc
o w mordę tego nie wiedziałem
rich72 napisał(a):Adamk3 - oczywiście pod tym względem masz rację ja jednak od jakiegoś czasu nastawiłem się jeśli chodzi o narty na jakość nie na ilość i pomimo że na upartego po pracy mogę wyskoczyć na oświetlony do Ustronia lub Wisły nie robię tego. Wolę spędzić tydzień na porządnie przygotowanych stokach Słowacji lub Włoch niż gonić co weekend w Polskie góry gdzie przygotowanie tras i inwestycje związane z poprawą jakości tras i wyciągów nasz kochany GAT ma głęboko w d.... . Jak zostaną z pustymi stokami może się obudzą
Leszku - Słowacy w turystykę szerokopojętą już zainwestowali dużo a inwestują coraz więcej. Niedługo ośrodki typu Donovaly, Rużomberok Łomnica czy Chopok będą porównywalne z ośrodkami Włoch czy Austri - dlatego mam zamiar ich wspierać spędzając tak choćby parę dni
Powrót do Słowacja - Slovensko