Rysiu ale żeby było w temacie to jeszcze do tego takie oto błyskające żaróweczki i będzie git
Pozdrav
Janusz Bajcer napisał(a):Dzięki za porady , zasugeruję je sąsiadowi z garaży, który dłubie przy autach.
Odgłos dochodzi z przodu auta, jest to wyraźne piszczenie przebieg w momencie zaistnienia w/w objawu był ok. 46.000 (obecnie 48.500 km)
maciek1956 napisał(a):Powiedzcie mi dlaczego tak bardzo niektórzy bronią się przed jazdą na światłach całą dobę, nie rozumiem dlaczego nie chcecie być lepiej widziani. Wiem, ze wiecie gdzie jedziecie, ale moze ktoś tego nie wie i zobaczy minimalnie za póżno. Żarówki też nie zauważyłem abym wymieniał częściej, światła mam włączone od ok 20 lat.
maciek1956 napisał(a):Powiedzcie mi dlaczego tak bardzo niektórzy bronią się przed jazdą na światłach całą dobę, nie rozumiem dlaczego nie chcecie być lepiej widziani. Wiem, ze wiecie gdzie jedziecie, ale moze ktoś tego nie wie i zobaczy minimalnie za póżno. Żarówki też nie zauważyłem abym wymieniał częściej, światła mam włączone od ok 20 lat.
Mariusz_M napisał(a):...że samochody z właczonymi światłami w porównaniu z tymi bez "wydawały" się, że są dalej niż w rzeczywustości były....
Leszek Skupin napisał(a):Mariusz_M napisał(a):...że samochody z właczonymi światłami w porównaniu z tymi bez "wydawały" się, że są dalej niż w rzeczywustości były....
Z mojego doświadczenia wynika, że Ci którzy jeżdżą na światłach jadą przeważnie dużo szybciej od pozostałych - w Polsce. Takie moje obserwacje. Jest to skuteczny sposób powiedzenia innym "jadę szybciej niż można" Przynajmniej ja na takich zwracam większą uwagę.
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi