platon napisał(a):Hadson napisał(a):Megane II
to pozbądż się go, i kup sobie jakiś normalny
Andrzejku a normalny to jaki tzn czym jeździsz
rich72 napisał(a):platon napisał(a):Hadson napisał(a):Megane II
to pozbądż się go, i kup sobie jakiś normalny
Andrzejku a normalny to jaki tzn czym jeździsz
rich72 napisał(a):to nie tak do końca - do serwisu jadę bo mam praktycznie za friko
Ty napisałeś o księdzu.Czym chciałeś się pochwalić? icon_biggrin.gif
rich72 napisał(a):Hudson - ja też kupiłem używanego w Niemczech (niecałe 3 lata auto) wprawdzie nie od księdza ale od koleżanki która tam od 15 lat mieszka a to że u mnie np podpięcie do techa serwisowego + wymiana wszystkich płynów, filtrów itp (tzw duży przegląd) kosztował nie licząc materiałów (na które miałem zniżkę 30%) kilka Tyskich lanych w barze za rogiem to się po prostu nie babram
Ps. drut ze sobą też wożę choć jeszcze się nie przydał i mam nadzieję że tak pozostanieTy napisałeś o księdzu.Czym chciałeś się pochwalić? icon_biggrin.gif
zazdrościsz - nasz proboszcz ponoć chce sprzedać
platon napisał(a):Ty napisałeś o księdzu.Czym chciałeś się pochwalić?
maciek1956 napisał(a):
Nieprawda, nie musisz jechać do ASO, musisz tylko zrobić przegląd według technologii producenta auta, w dowolnej stacji, musisz mieć potwierdzony przegląd w książce serwisowej pieczatką. Może wieśc zrobić to p. Kazio, wystarczy aby miał zarejestrowaną działalność. Takie są przepisy UE.
Hadson napisał(a):platon napisał(a):Ty napisałeś o księdzu.Czym chciałeś się pochwalić?
Platon. Ile masz lat?? Sprawiasz wrażenie infantylnego nastolatka. Co za pytania...
Proponuję trzymanie się wątku głównego czyli przepisu świateł cały rok. moderator jest dla nas bardzo wyrozumiały i pozwala na pisanie różnych głupot, i sam wychodzę wielokrotnie poza główny wątek.
Nie zamierzam z Tobą dyskutować w ten sposób.
Pozdrawiam.maciek1956 napisał(a):
Nieprawda, nie musisz jechać do ASO, musisz tylko zrobić przegląd według technologii producenta auta, w dowolnej stacji, musisz mieć potwierdzony przegląd w książce serwisowej pieczatką. Może wieśc zrobić to p. Kazio, wystarczy aby miał zarejestrowaną działalność. Takie są przepisy UE.
Unia wprowadziła jednak wiele dobrego. Wbrew temu co opowiadało LPR, UPR i inni. Dobrze wiedzieć. Ale i tak już jest post factum.
Hadson napisał(a):Megane II
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi