Dawigs napisał(a): Jak się potem okaże czeka nas najgorętszy dzień wakacji.
te kiero napisał(a):Dawigs napisał(a): Przejeżdżamy również pod budową ogromnego wiaduktu autostradowego
no jest co podziwiać
19Gumis20 napisał(a):No to zasiadam i ja, jako że od września szykuję się do wyprawy do Cro chętnie poczytam co pozwiedzać, bo jak dotychczas zawsze był tylko plażing
Inka03 napisał(a): My byliśmy tam tydzień wcześniej- z Baśka Voda wyjeżdżaliśmy nawet ucieszeni, że trochę chmur jest i będzie łatwiej zwiedzać, a w Bośni zastała nas ogromna żarówa, tak że zrezygnowaliśmy z wejścia na górę objawień
Dosiadam się i oglądam znajome kąty
kibic hr napisał(a):W przyszłym roku chciałbym wybrać się do Mostaru ale wiele razy już czytałem, że panują tam straszne upały a będziemy w lipcu-napiszcie czy faktycznie jest tam taki piekarnik bo zwiedzanie w takich warunkach to może być kiepski pomysł.
agata26061 napisał(a):Właśnie nadrabiam zaległości na forum, więc nie mogę przegapic i Twojej relacji. Czekam na ciąg dalszy
kibic hr napisał(a):W przyszłym roku chciałbym wybrać się do Mostaru ale wiele razy już czytałem,że panują tam straszne upały a będziemy w lipcu-napiszcie czy faktycznie jest tam taki piekarnik bo zwiedzanie w takich warunkach to może być kiepski pomysł.
Dawigs napisał(a): W końcu stajemy na parkingu z parkingowym obok tego budynku. Może wiecie co to kiedyś było?
Dawigs napisał(a):... W poszukiwaniu miejsca parkingowego.
kibic hr napisał(a):W przyszłym roku chciałbym wybrać się do Mostaru ale wiele razy już czytałem,że panują tam straszne upały a będziemy w lipcu-napiszcie czy faktycznie jest tam taki piekarnik bo zwiedzanie w takich warunkach to może być kiepski pomysł.
te kiero napisał(a):Dawigs napisał(a): W końcu stajemy na parkingu z parkingowym obok tego budynku. Może wiecie co to kiedyś było?
jeśli dobrze pamiętam, to budynek byłego muzeum
gusia-s napisał(a):Dawigs napisał(a):... W poszukiwaniu miejsca parkingowego.
Byliście na dobrej drodze do parkingu, tuż za tym kościołem z wieżą jest duży bezpłatny parking
Dawigs napisał(a): Jest w niej łoże Alibaby i jego skarb.
Dawigs napisał(a): Nad źródłem jest domek Derwiszów („mnichów” muzułmańskich).
Dawigs napisał(a):Gorzej niż z dojazdem poszło nam z parkingami.
Powrót do Nasze relacje z podróży