Witam,
Mam pytanie co do paszportów dla dzieci podczas wyjazdu do Bułgarii? Czy są wymagane podczas podróży? Cała droga w Unii, pytanie czy np. legitymacja szkolna wystarczy czy są dowody jakieś dla dzieci?
Pozdrawiam
AIT napisał(a):Hejwiklos »
Serbia też dowód osobisty
Niejechałem, słyszałem tylko, że niekiedy jest kolejka po kilka godzin Różnie bywa.
AIT napisał(a):
Ja polecam każdemu Słoneczny Brzeg.
vidi veni i .....
A tak nawiasem, jeśli ktoś z użytk. forum wybiera się od 13 lipca tam, to piszcie, może na trasie się zobaczymy.
Pozdrawiam
Tomek
AIT napisał(a):Hej
postaram się Zrobię więcej zdjęć z plaż bo piękno nie zawsze musi być formacją skalną
Czasami warto spojrzeć w naturalne piękno zasobów ludzkich
To ważne aby zachować przyzwoity poziom testosteronu i przy okazji dobrze wypocząć, czego życzę przede wszystkim kolegom, którzy tak skrupulatnie lubią opisywać wszelakie zabytki, skromne uliczki oraz sielankowe zatoczki
Cóż, Bułgaria jest aby ją czuć, dotykać i żyć, żyć, żyć ! nie tylko patrzeć i marzyć
Pozdrawiam
Tomek
AIT napisał(a):Myślę, że na 100 % powinni. Te wspaniałe widoki napewno pogłębią ich romantyzm i apetyt przy okazji
AIT napisał(a):paparazzi ze mnie nie jest ale pstrykać lubię
W sumie to chyba normalne ( a przynajmniej tak mi się wydaje )
Ale włoszki też czasami potrafią oko zaskoczyć , więc i Ty zapoluj obietywem
tony montana napisał(a):AIT napisał(a):paparazzi ze mnie nie jest ale pstrykać lubię
W sumie to chyba normalne ( a przynajmniej tak mi się wydaje )
Ale włoszki też czasami potrafią oko zaskoczyć , więc i Ty zapoluj obietywem
No właśnie ja mam standardowo słaby zoom - to lustrzanka cyfrowa Sony A450 - a nie mam dodatkowego obiektywu