AIT napisał(a):Hejnapisał(a) pawelh » 13-04-2013 21:37
Tak jak zauważył przedmówca samochód to wolność i przygoda i jeśli ktoś lubi długie wyjazdy to urlop zaczyna się zaraz od wyjazdu z domu
Dokładnie tak jest w moim przypadku, a raczej w naszym - cała rodzinka. Wsiadamy do auta i w tym momencie zaczynają się wakacje, czy urlop jak kto woli nazwać. To wspaniałe, np. jechać wśród pól winogronowych we Francji czy krążyć krętymi ulicami południowych Włoch lub Hiszpani. Ach - to są widoki, które trudno opisać. Mógłym godzinami opisywać wszystkie szczegóły, zabawne historie i wiele innych.
Jazda to przyjemność, trzeba tylko umieć wyłączyć czas, nie można się spieszyć. Pośpiech w aucie to - jeden krok do wypadku.
AIT napisał(a):Hej tony
Niestety narazie tylko ja mam prawko z naszej trójki. I chcieć czy nie chcieć muszę siedzieć za kółkiem.
Oj, kalabria zawsze będzie , byłem tam również w zeszłym roku. Rewelacja, tyle w skrócie.
Super, że wybierasz się do Apuli, czeszę się, że koleje osoby poznawają ten region Włoch.
A dokładniej - jakie masz plany ? Jakie miasto czy okolice. Czy Półwysep Gargano czy raczej Bari czy Lecce ?
Pozdrawiam
Tomek
AIT napisał(a):To prawie Tour d'Italia
Fajna trasa, sporo wrażeń będzie.
Gallipoli - nie byłem ale też się przymierzam, lubię takie miejsca - połazić, popstrykać fotki i zastanowić się czasami.
Miałem jechać teraz w czerwcu, nawet już posprawdzałem miejsca gdzie się zatrzymać, ale za dużo mam pracy i chyba przełożę to na wrzesień. Zobaczę jak wyjdzie. Na dni majowe też były plany na Costa Brava - taki mały wyskok, ale też poległem na placu boju obowiązków firmowych, niestety
AIT napisał(a):
A w przyszłym roku jest w planach Portugalia - później dalej południe Hiszpanii, tam 2 tygodnie koło Malagi, i powrót przez chyba Lazurowe czyli na lampkę wina do Saint Tropez, poleżeć trochę na plaży i do domu, ach ..... to będzie wyjazd
Pozdrawiam
Tomek
CROberto napisał(a):Tomku, kolejne niesamowite ujęcia z Kalabrii - Karaiby normalnie
Proszę o więęęcej