napisał(a) Iwona75 » 23.09.2012 18:04
woka napisał(a):Iwona75 napisał(a):A w takim klimacie jak na Twoich zdjęciach , chętnie pobawiłabym się dwa , może trzy dni....Póżniej na pewno poczułabym zmęczenie. Po prostu nie moja bajka.....
Faktycznie to nie dla wszystkich.
Że tak rzeknę .... klimat hotelowy i napuszenie-ważniactwo, co niektórych, mi nie odpowiada. Spotkałem (nie raz) takiego "buraka" w hotelu, że o pomstę do nieba wołało. Dla jasności - to byli nasi. Zapewne myśleli, że światem rządzi pieniądz ( .... i pewno mają rację)
Znamy to....Właśnie w Bułgarii widzieliśmy co Polak potrafi.
Leżaki hotelowe "zarezerwowane'" ręcznikami od 6 rano , cały dzien spędzony przy basenie ( drinki w barze były " w cenie") . Obiad był od 12-14 , i pamiętam taki dzień gdy o 12,02 była jeszcze restauracja nieczynna , więc pan stukał w okno i pokazywał obsłudze że jest " po czasie".
Wieczorna impreza , a na niej pieczone jagnie , więc mega kolejka wygłodniałych Polaczków , chociaż dopiero talerze po kolacji odłożyli , szaleństwo w basenie , mimo iż od 22 był nieczynny , a rano pretensje że wysypkę mają ( rezydent ich poinformoawał że wtedy basen jest odkażany i przypuszczalnie tak na "odkażacz " zareagowali).
Był taki wieczór , a raczej noc , kiedy towarzystwo robiło taką zadymkę , że w hotelu.....prąd wyłączyli , bo nasi rodacy nie reagowali na upomnienia personelu ( dobry sposób , podobało nam się
).
Wiem , nie zawsze i nie wszędzie tak jest , ale ja mam takie skojarzenia z wczasami w Bułgarii.
Plaża taka sobie ( Złote Piaski ) , z czystością też jakoś niespecjalnie , ludzi zdecydowanie za dużo.
Byliśmy na dwóch wycieczkach , podobało się nam , ale nie na tyle aby tam wrócić.
Może kiedyś jeszcze spróbujemy , nie mówię że nie , na razie nie ciągnie nas w tamte strony.
Ale foty masz
AIT piękne