AIT Zyjesz?
Nic się nie odzywasz.... a tymczasem informuję Cię, że jest zapotrzebowanie na relację z Waszych ostatnich wakacji - nawet nie wiem, gdzie byliście
No to .... POMOŻESZ?
pozdrowienia, tony
AIT napisał(a):Hej Tony
Żyję, żyję i planuję.... gdzie oprócz BG jeszcze pojechać. Nie odzywam się tutaj, bo po ostatnich przejściach w temacie SB już mi się trochę odechciało pisać ... sam wiesz, krytyka jest git ale po co rysować jeśli wokół pełno ślepców.
Każdy widzi to co chce... i tyle.
AIT napisał(a):W tym roku znów SB, tym razem 3 tygodnie laby. Neckermann dał ( tak sądzę ) dobrą ofertę więc jedziemy.
Może, to śmieszne ale ciągnie mnie tam.
Chciałem też w kwietniu do CRO - znów zrobić taki mały wypad ... ale ceny... makabra, to już Włochy zaczynają być tańsze.
AIT napisał(a):A co u ciebie ? Jakie plany na 2014 ?
Pozdrawiam
Tomek
Pudelek napisał(a):bywając w Chorwacji wielokrotnie czułem, że mnie - jako turystę, mają w dup..e, jestem tylko chodzącym portfelem
AIT napisał(a):Hej
Pudelek - dzięki za fotki. Myślę, że w BG wiele jest podobnych miejsc. Pewnie nie ma takich jak w CRO ale o to chodzi aby były inne. Wydaje mi się, iż już w niedługim czasie Cro stanie się bardziej komercyjna niż BG.
A na wielu sielankowych plażach staną parasole i budki z lodami
Plaże w BG zawsze kojarzą mi się z naszymi bałtyckimi. Dużo piasku, trochę wydm itp. Jakiś sentyment jest.
Właśnie dlatego chyba mnie tam ciągnie.
AIT napisał(a):tomy
Jakoś powoli się mobilizuję
AIT napisał(a):Majówka w Crikvenicy już zaklepana Znów pójdę na pyszne lody ... ciekawe ile teraz za nie zapłacę
A i Sopot dwa dni temu był - więc coś tam się dzieje
AIT napisał(a):Widzę, że okolice lazurowego w tym roku chyba zwiedzisz. Super.
AIT napisał(a):Hej
Byłem, wróciłem, mostem przejechałem, piwo wypiłem, lody zjadłem.
Słońce świeciło, woda pluskała, kwiaty zakwitły, ludzie spacerowali.
Był nawet festyn pierwszomajowy i czeska orkiestra ( a przynajmniej tak mi się wydawało ).
A tak poza tym ... sami wiecie, normalka czyli wszystko po staremu.