Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

"Śledzie" moj koszmar !

Dla miłośników namiotów, przyczep i biwakowania. Standardy, ceny, ciekawe miejsca do zwiedzenia przez trampingowców.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 17.05.2006 18:44

Jurek napisał(a):
wiolak3 napisał(a):I co jeszcze???
Jak my- dwie biedne dziewczyny- bedziemy za pomoca mlotka i lomu, tak wbijac i wyciagac te 30cm gwozdzie (ktos juz pisal o takich) co dwa dni w innym miejscu?
Ha ha ha, to fajnie zapowiada sie ten nasz pierwszy pobyt na skalistym chorwackim wybrzezu....
8O :o

wiolka

Dziewczyny zróbcie tak !!!!
Wpadacie na camp, wpadacie w bikini, rozłóżcie namiot i udawajcie, że się na rozbijaniu nie znacie ! Daje głowę, że paru dżentelmenów zrobi to za Was !
Jak się nie uda, to znaczy, że mnie tam nie ma !!!!!
I mnie też :wink:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 17.05.2006 18:46

Anusia napisał(a):Dzieki za szybkie odpowiedzi :D a jeżeli chodzi o gwożdzie to zapytam krótko: jakie kupić, gdzie i ile to będzie mniej więcej kosztować?? :roll:
Kupcie gwoździe razem z podkładkami(lepiej trzymają linki od namiotu) :!:
maczos
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) maczos » 18.05.2006 00:13

joł.. w zeszłym roku na Slanicy w Murterze poradzilem sobie ze zwykłymi szpilkami zapodanymi razem z namiotem Campusa..
kombinowałem w te i we w te ..ale się udało...
Moja kobieta patrzyła na mnie z politowaniem ale byłem twardy... ( twardzszy niż kamienie na campie )
Waliłem szpilki w ziemię, obwiązywałem duże kamienie linkami z namiotu , przywiązywąłem do drzewa ... no jednym słowem dałem rade :D :lol:
Anusia
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Anusia » 18.05.2006 08:22

No to gratuluje :) i dzięki wszystkim za porady
piotrulex
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) piotrulex » 18.05.2006 16:52

takie sledzie jak byly kiedys to sie z pewnoscia nie nadaja do cro. szpilki sprzedawane z namiotami najczesciej sie wtginaja jak sie mlotkiem je wbija. te gwozdzie bydowlane to nie jest zly pomysl - nastepnym razem sprawdzimy :lol:
tomala
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) tomala » 21.05.2006 16:46

O tak sledzie to w Chorwacji raczej sredni momysl gwozdzie i to duze z przylutowanym poprzeczka u nasady lebka to dobry pomysl gdybym mogl narysowac no problem ale niewiem jak to inaczej wyjasnic
w moim przypadku zdaje egzamina jestem tam niemal co roku jesli chodzi o podloze wszedzie pdobnie
powodzenia
tomala
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) tomala » 21.05.2006 17:29

O tak sledzie to w Chorwacji raczej sredni momysl gwozdzie i to duze z przylutowanym poprzeczka u nasady lebka to dobry pomysl gdybym mogl narysowac no problem ale niewiem jak to inaczej wyjasnic
w moim przypadku zdaje egzamina jestem tam niemal co roku jesli chodzi o podloze wszedzie pdobnie
powodzenia
tomala
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) tomala » 21.05.2006 17:29

powodzenia
borboleta
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) borboleta » 21.06.2006 11:01

Wlasnie zakupilam gwozdzie :P Troche mam obawy ze sa za dlugie (prawie 30 cm i jak ja je bede wciskac w ta ziemie bez mlotka :roll: !!) i zamiast kapsli, dziadek poradzil zakupienie takich hmm...kuleczek;) Zreszta sami zobaczcie

Obrazek
U-la
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) U-la » 21.06.2006 11:16

Borboleta! Gwoździe są idealne!!! :D A do wbijania służyły nam miejscowe kamienie :D . Nic to, że łapki potem jak ze stygmatami. No, ale Ty chyba jedziesz z mężczyzną, to Twoje będą prawdopodobnie oszczędzone (łapki) :lol: .
AndrzejJ.
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) AndrzejJ. » 21.06.2006 12:20

znajomy zakupił taką rzecz na wyjazd pod namiot do Chorwacji i sobie chwalił :wink: Obrazek
borboleta
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) borboleta » 21.06.2006 12:51

shtriga napisał(a):Borboleta! Gwoździe są idealne!!! :D A do wbijania służyły nam miejscowe kamienie :D . Nic to, że łapki potem jak ze stygmatami. No, ale Ty chyba jedziesz z mężczyzną, to Twoje będą prawdopodobnie oszczędzone (łapki) :lol: .

No to 'kamien' z serca ;) A lapki mam nadzieje, ze oszczedze skoro z takim mezczyzna jade :P
wiolak3
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) wiolak3 » 21.06.2006 16:01

Tylko w plecaku duzym miej je pod ręką, na wypadek, gdyby cie wzywali przez"megafon", hiiiii, ze np, kcesz zrobic krzywde pasażerom i samolocikowi!!! :wink: :wink: :lol:
p.s. najgorzej wbijało się na Hvarze (ałaaa! łapki do krwi poszły, strsznie)
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 21.06.2006 19:23

Barboleta-a nie możesz zabrać małego młotka,ja zabieram taki 0,5 kg ,jest idealny i uratował niejedne międzynarodowe łapki.Pozd :lol:
borboleta
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) borboleta » 21.06.2006 21:24

szaki17 napisał(a):Barboleta-a nie możesz zabrać małego młotka,ja zabieram taki 0,5 kg ,jest idealny i uratował niejedne międzynarodowe łapki.Pozd :lol:

Moj chlopak juz na widok tych gwozdzi sie przerazil...wiec o mlotku juz mu wspominac nie bede ;) i bede miec nadzieje ze inni zmotoryzowani turysci poratuja nas w razie czego jakims porzadnym mlotkiem :P
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Kempingi

"Śledzie" moj koszmar ! - strona 3
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone