Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Slatine

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
agneess
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) agneess » 22.06.2009 20:45

Bozena jak tam pogoda w Slatine,też pada?
turan
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) turan » 23.06.2009 17:42

aaa napisał(a):ta plaża przy samym domu może nie jest najpiękniejsza ale inne, które pokazujesz są ładniejsze. czy na plaże Kava jest stamtąd daleko?

Do plaży Kava jest ok 4 km. Należy jechać w stronę "centrum" Sletine, minąć port i dalej wzdłuż plaży za miasteczko.
W pewnym momencie jest parking i szlaban. Tam należało uiścić niewielką opłatę i dopiero można było jechać dalej, do plaży Kava.

PozdraV
magdach7
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) magdach7 » 25.06.2009 17:58

Bozena Kljaković napisał(a):
agneess napisał(a):Witam

Czy był ktoś w willi Maja zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link

Proszę o jakiekolwiek informacje,może Bozena Kljaković zna tą willę...

Witam :))
Tego domu nieznam i nieznam tych ludzi,z tego co widze jestesmy polozeni na tej samej ulicy ,tylko ze nasz nomer jest 47 a ten dom Maja jest na 225.Nasza willa nazywa sie tez Maja zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link lub zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
Pozdrav:)))
Bozena

Pani Bożeno a co wie Pani o willi
Willa Palma
Nikola Franić
Zvonimirova Obala 56
Proszę o każde info
Pozdrawiam
:papa:
Info
Croentuzjasta
Slatine info

Nieprzeczytany postnapisał(a) Info » 29.06.2009 12:08

Proszę wysłać mi link domu poślę ci opis domu.
Villa Palma?

pozdrawiam,

info..
magdach7
Cromaniak
Re: Slatine info

Nieprzeczytany postnapisał(a) magdach7 » 29.06.2009 13:12

Info napisał(a):Proszę wysłać mi link domu poślę ci opis domu.
Villa Palma?

pozdrawiam,

info..

zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
Apartament kupiłam na allegro, sprzedawca bardzo profesjonalny więc wierzę,że wszystko jest OK- znalazłam już kogoś kto spędził zeszłe wakacje w tej willi, ale każda informacja jest cenna
:lol:
favor10
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) favor10 » 29.06.2009 21:40

Jako że sezon wyjazdowy się już zaczął, miałbym pytanie do osób które do Slatine jeżdżą/jeździły - jaką trasę polecacie?
Czechy-Austria-Słowenia-Chorwacja? Tylko aby dotrzeć do Slatine trzeba przejechać praktycznie przez całą Chorwację, czy ktoś się orientuje ile kosztują winiety? Czy jest jedna na całą Chorwację czy kilka na różne autostrady?
I gdzieś słyszałem że można kupić jedną winietę na całą tą trasę w Polsce w PZM-ie, ktoś wie o czymś takim?
To mój pierwszy wyjazd do Chorwacji dlatego będę wdzięczny za informacje.

Z góry dzięki i miłego wypoczynku :)
aldika79
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) aldika79 » 30.06.2009 19:46

Magdach7, czy mogłabyś podzielić się informacją jaką uzyskałaś na temat willi Nikoli? Widzę, że rezerwowałyśmy u tego samego sprzedawcy :D
Też wybieram się tam tyle że we wrześniu i chętnie dowiedziałabym się czegoś więcej o samej willi, jak i o okolicy, tzn w jakiej części Slatine jest położona, czy daleko jest do plaży, jakiś knajpek, itp.
Pozdrawiam :papa:
magdach7
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) magdach7 » 30.06.2009 19:54

aldika79 napisał(a):Magdach7, czy mogłabyś podzielić się informacją jaką uzyskałaś na temat willi Nikoli? Widzę, że rezerwowałyśmy u tego samego sprzedawcy :D
Też wybieram się tam tyle że we wrześniu i chętnie dowiedziałabym się czegoś więcej o samej willi, jak i o okolicy, tzn w jakiej części Slatine jest położona, czy daleko jest do plaży, jakiś knajpek, itp.
Pozdrawiam :papa:

Poczytaj na
Tam znajduje się wszystko co udało i się zdobyć o tej willi.
hala_t
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) hala_t » 02.07.2009 07:51

bartekj napisał(a):A ja ponawiam swoje pytanie czy ktoś był lub wie czy taki apartament wogóle istnieje - niby wszytsko w porządku z właścicielem (czyt. ma dobre opinie i można mu zaufać) ale wolałbym się upewnić że jest wszystko ok bo cena za jaka dostalem tą kwatere jest bardzo zadowalająca więc może to być jakiś podstęp?... zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
Fakt faktem warunki są skrajnie skromne no i do morza 250m

Witam! Ja też mam zrezerwowany apartament w willi Nena (John Mark) termin 1-15VIII. Kontaktowalam się mailowo w j.ang. z Panią Jasną, też dostalismy korzystną cenę (tj. nizsza niz oferowana na stronie). Mam pytanie czy po wplacie zaliczki dostałes jakis voucher? bo ja tylko maila....
Będę z niecierpliwością oczekiwac na twoje wrażenia po powrocie....
maciekj5
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) maciekj5 » 02.07.2009 08:02

Witam.
Czy może mi ktoś sprawdzić na miejscu w Slatine. Czy moja rezerwacja w willi Markovina jest aktualna [/http://www.ciovo-trogir.com/apart/markovina/markovina.html] ponieważ wpłaciłem pieniazki na konto ale niedostałem potwierdzenia rezerwacji.
Potter
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Potter » 09.07.2009 10:33

Witam,
bedę wdzięczna za wszelkie informacje o tym zakwaterowaniu;
Jadę w sierpniu z 2 dzieci i zależy mi na "bezpiecznej" plaży.
Z góry dziękuję !
Info
Croentuzjasta
Slatine

Nieprzeczytany postnapisał(a) Info » 12.07.2009 22:08

Kava Beach 1,8km Slatine
Info
Croentuzjasta
Kava Beach

Nieprzeczytany postnapisał(a) Info » 19.07.2009 18:19

Kava Beach
Wejście na plażę dla samochodu 10 kn € 1,20
Info
Croentuzjasta
Re: Kava Beach

Nieprzeczytany postnapisał(a) Info » 23.07.2009 19:48

Po powrocie z Slatiny napisz do nas jak było.. :lol:
SivyDaro
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) SivyDaro » 24.07.2009 08:23

Potter napisał(a):Witam,
bedę wdzięczna za wszelkie informacje o tym zakwaterowaniu;
Jadę w sierpniu z 2 dzieci i zależy mi na "bezpiecznej" plaży.
Z góry dziękuję !

Witam ponownie ziomalkę z Zielonki...
Martwie się że nie odpowiadasz na emaile ale oki , mówi się trudno.
Jeśli chodzi o twój apartament to mieszkał w nim mój kumpel rok temu natomiast my mieszkaliśmy w tzw.starej częsci Slatine.
Twój apartman znajduje się praktycznie na sam końcu Slatine i aby do niego dotrzeć trzeba od głownej ulicy skręcić w prawo i dojechać około 200 metrów.Jeśli chodzi o plaże to najbliższa jest własnie przy samej ulicy głównej (Zvonimira Obala) czyli około 200 metrów natomiast dość niedaleko już od was jest słynna Kava na piechotę bezpłatna samochodem 10 kn,ta plaża przy ulicy niestety nie jest zbyt kameralna ponieważ przejeżdża obok niej codziennie kilkaset samochodów za plecami turystów natomiast Kava jak najbardziej.My będziemy mieszkać w starej części Slatine gdzie mieszkamy w domach z kamienia a klimacik Chorwacji z jego mieszkancami mamy codziennie niezapomniany :D
Właściciele waszego mieszkania o ile pamietam całkiem w porządku,kilka razy przybyliśmy z wizytą własnie do kumpla który tam przebywał i kilka razy było dość wesoło a gospodarz nie robił problemów wręcz integrował się z nami :lol: Pozdrawiam
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje