aaa napisał(a):ta plaża przy samym domu może nie jest najpiękniejsza ale inne, które pokazujesz są ładniejsze. czy na plaże Kava jest stamtąd daleko?
Bozena Kljaković napisał(a):agneess napisał(a):Witam
Czy był ktoś w willi Maja zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
Proszę o jakiekolwiek informacje,może Bozena Kljaković zna tą willę...
Witam )
Tego domu nieznam i nieznam tych ludzi,z tego co widze jestesmy polozeni na tej samej ulicy ,tylko ze nasz nomer jest 47 a ten dom Maja jest na 225.Nasza willa nazywa sie tez Maja zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link lub zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
Pozdrav:)))
Bozena
Info napisał(a):Proszę wysłać mi link domu poślę ci opis domu.
Villa Palma?
pozdrawiam,
info..
aldika79 napisał(a):Magdach7, czy mogłabyś podzielić się informacją jaką uzyskałaś na temat willi Nikoli? Widzę, że rezerwowałyśmy u tego samego sprzedawcy
Też wybieram się tam tyle że we wrześniu i chętnie dowiedziałabym się czegoś więcej o samej willi, jak i o okolicy, tzn w jakiej części Slatine jest położona, czy daleko jest do plaży, jakiś knajpek, itp.
Pozdrawiam
bartekj napisał(a):A ja ponawiam swoje pytanie czy ktoś był lub wie czy taki apartament wogóle istnieje - niby wszytsko w porządku z właścicielem (czyt. ma dobre opinie i można mu zaufać) ale wolałbym się upewnić że jest wszystko ok bo cena za jaka dostalem tą kwatere jest bardzo zadowalająca więc może to być jakiś podstęp?... zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
Fakt faktem warunki są skrajnie skromne no i do morza 250m
Potter napisał(a):Witam,
bedę wdzięczna za wszelkie informacje o tym zakwaterowaniu;
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
Jadę w sierpniu z 2 dzieci i zależy mi na "bezpiecznej" plaży.
Z góry dziękuję !
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje