Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Slatine

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Aga_Sebastian
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Aga_Sebastian » 17.06.2009 14:30

agneess napisał(a):Ja będę w Slatine od 27 lipca. :D Owszem fajnie byłoby w knajpce się spotkać :D a najchętniej w tej ze zmęczonym kelnerem :lol:

My jestesmy do 31 lipca więc może na siebie trafimy :) , ja oczywiściwe tez o tej knajpce myśle, bedziemy blisko niej zakwaterowani..pozdrawiam
Info
Croentuzjasta
Re: Pro Aga Sebastian

Nieprzeczytany postnapisał(a) Info » 17.06.2009 17:14

Ok!!!! :P
aaa
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) aaa » 18.06.2009 11:11

witam, ponawiam pytanie być może ktoś był przynajmniej na ulicy Rovci i widział apartament Tamara?
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
Info
Croentuzjasta
Slatine

Nieprzeczytany postnapisał(a) Info » 18.06.2009 11:34

Napisz właścicielem domu pozwalają wysyłać zdjęcia z plaży, która znajduje się pod domem..
aaa
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) aaa » 18.06.2009 11:47

niby nie mam powodów żeby nie wierzyć ludziom , dostałam fotki z ogrodu z widokiem na morze, bardziej na zatokę ale być może ktoś tam był i mógłby coś powiedzieć.... 8)
wiki73
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) wiki73 » 18.06.2009 12:01

Martyna 111 napisał(a):Witam. Czy wiecie coś na temat komarów w Slatine. Podobno na Ciovo dokuczają bardzo . Czy trzeba być przygotowanym na to. Proszę o odpowiewdź osoby które były tam w ubiegłym roku. Dzięki z góry.

Witam
W ubiegłym roku byliśmy na wyspie Ciovo (Okrug G.) i faktycznie walczyliśmy z komarami wieczorami i w nocy:o) Wszelkie "pryskacze" są wręcz niezbędne - ale na szczęscie sklepy są w nie bardzo dobrze zaopatrzone.
Pozdrawiam :)
agneess
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) agneess » 18.06.2009 12:43

Byłam dwa razy w Chorwacji i może raz spotkałam komara.
Niby skąd ma ich być taka chmara skoro morze jest słone?
Z tego co wiem w Slatnine nie ma potoków i wodospadów.
wiki73
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) wiki73 » 18.06.2009 20:48

agneess napisał(a):Byłam dwa razy w Chorwacji i może raz spotkałam komara.
Niby skąd ma ich być taka chmara skoro morze jest słone?
Z tego co wiem w Slatnine nie ma potoków i wodospadów.

Nas komary "dopadły" :) też pierwszy raz na Ciovo, młodszą córkę tak pogryzły, że szukaliśmy pomocy specjalisty tak była spuchnięta, na szczęscie pomogła wzięta przez zupełny przypadek Claritina. Ale tam tak widocznie sobie upodobały ten region, bo w pokojach były "akcesoria przeciwkomarowe" do kontaktów.
agneess
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) agneess » 18.06.2009 21:51

Czy w każdym rejonie Ciovo jest ich tak dużo?
Ja wybieram się do Slatine.
SivyDaro
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) SivyDaro » 19.06.2009 07:54

Witam..
Byłem 2 razy w Slatine w sierpniu i oprócz jaszczurek na ścianach i cykad na drzewach nie zauważyłem nawet pół komara nie mówiąc o całym..
Aga_Sebastian
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Aga_Sebastian » 19.06.2009 11:02

Widze że zdania są podzielone jeżeli chodzi o komary :? , hmmm...może to zależy od okresu w jakim się jedzie.., ja w każdym razie mam nadzieje , że w lipcu w Slatine ich nie będzie :)
turan
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) turan » 19.06.2009 17:17

aaa napisał(a):witam, ponawiam pytanie być może ktoś był przynajmniej na ulicy Rovci i widział apartament Tamara?

Witam,

Byłem na przełomie lipca i sierpnia w 2007 r w apartamencie sąsiednim - Rovci 8 - Subotić
Dom wynajmowałem za pośrednictwem Interhome.
Nie kojarzę teraz który to apartament Tamara i jak wygląda.

zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link

To link do moich fotek z tego pobytu.
Najpierw kilka dni spędziliśmy na kempingu Kozarica w Pakostane, później dojechaliśmy do Slatine.
Zdjęcie z mojej galerii pod tytułem "Pierwsze chwile w Slatine na Ciovo" pokazuje betonową "plażę" dokładnie na przeciw uliczki Rovci, około 30-40 metrów od apartamentu.
Nie miałem żadnych złych doświadczeń w zwiazku z wynajęciem domu przez internet. Wszystko się zgadzało z ofertą.

Jeżeli masz jakieś pytania - chętnie odpowiem.

PozdraV
aaa
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) aaa » 19.06.2009 20:55

bardzo dziękuję za fotki, są super, bo dzięki nim wiem dokąd jadę 8) .

ta plaża przy samym domu może nie jest najpiękniejsza ale inne, które pokazujesz są ładniejsze. czy na plaże Kava jest stamtąd daleko?
agneess
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) agneess » 19.06.2009 21:59

SivyDaro

Dzięki za pocieszenie,bo już zaczynałam się poważnie martwić tymi komarami :D
Jaszczurkę przeżyję,cykadę też ale chmary komarów nie bardzo 8O
Info
Croentuzjasta
Slatine Beach Wyspa Ciovo

Nieprzeczytany postnapisał(a) Info » 21.06.2009 11:13

Plaża nie jest dobra!!! 500m dalej jest dobrym plaży z restauracją Šaškur.

regards,
Info
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje