marcello78 napisał(a):Tak ja będę od 18.08 do 28.08
) może jakieś "forum-owe" piwko ?
marcello78 napisał(a):Tak ja będę od 18.08 do 28.08
annte napisał(a):Hej, nadaję z tarasu w Slatine. Pogoda superowa, nawet chyba za ciepło. Ale co do wody to mam niedosyt, trochę jakaś chłodnawa.
W Słowenii ten remont drogi to mnie rozśmieszył do łez, ale faktycznie jest. Tragiczny.
Komarów brak.
Podróż z przygodą. Na 370 km złapaliśmy gumę, w DE oczywiście żaden warsztat nie czynny bo weekend. Więc jechaliśmy do Slatine na dojazdówce 90km/h. 29h podróży daliśmy radę, a najlepiej podróż zniosło nasze dziecko.
tomkat napisał(a):Slatine to ogólnie taka dLuga wioska. Bylem juz trzy razy i w tym roku tez sie wybieram. Mieszkam u Zeliko Buljana na granicy Slatine i Arbaniji. Plaza spokojna, malo ludzi i blisko do sklepu . Do przejazdu przez most w Trogirze trzeba sie przyzwyczaic, ja zostawiam samochod przed mostem i dalej z buta. Plaze jakie chcesz, skaly, kamory, kamyki lub zwirek wybor nalezy do Ciebie. Przy "mojej" chatce zwirek i kamyki. Masz konkretne pytania to dawaj bo nie wiem co Cie interesuje ogolnie na wypoczynek swietna miejscowka bo w polowie cro
Sorki za pisownie ale jade na samsungu i jeszcze go nie opanowałem do konca
tomkat napisał(a):Polecam bo skoro trzy razy już bylem to dla mnie i mojej rodzinki jest OK. Zamawiałem przez zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link bardzo sympatyczna pani doradza . Polecam jak ktoś lubi spokój, warunki za ta cenę bardzo dobre, jak dla mnie brakuje tylko internetu ale radze sobie inaczej. Plaża do wyboru kamyki takie jak sypie się pod budowę drogi lub obok biały żwirek ale tam mniej miejsca do rozkładki. Dla dzieciaków raj jedź śmiało na pewno nie pożałujesz. Do sklepu 200m, do Trogiru 5km. Wszędzie można płacić kartą, przelicznik parę groszy wyższy. Obowiązkowe buty do wody
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje