Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Slatine

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
bethowen
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) bethowen » 05.08.2011 00:55

Witam!! Czy ktoś z was może mnie oświetlic co to jest WILLA FARAONA należąca do pana Ante Domic mieszczaca sie w Slatine na na bana Jalacica 257.Jak tam jest,jaka plaża.Tak naprawde to może jakieś namiary GPS?
walekkk3
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) walekkk3 » 05.08.2011 07:30

Witaj. Jestem wlaśnie w Chorwacji, dokladniej w Kasteli w poblizu Trogiru i wspomnianego Slatine, byliśmy raz w tej miejscowosci (jestesmy na miejscu dopiero 4 dni), jak najbardziej moge Ci polecic kwatery w Slatine, plaze maja bardzo czyste, a woda jest swietna. Podczas rozmowy ze znajomymi ocena byla mniej wiecej taka: szkoda ze nie mieszkamy w Slatine tylko w Kasteli, na pierwszy rzut oka uwazam ze jest to swietne miejsce na wypoczynek, a o wode czy plaze absolutnie nie powinnienes sie martwic. Nie mam pojecia jak apartament o ktorym wspomniales i jego polozenie.

p.s. dzisiaj znow jedziemy na plazowanie do Slatine, pogoda jest swietna!

pozdrawiam Michal
dario_65
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) dario_65 » 05.08.2011 09:46

Witam. Był ktoś może w Apartments TONI (Put Rebra 13).? Wybieram sie tam za tydzień. Jakieś opinie, uwagi (jak z położeniem) ? I jeszcze jedno pytanko. Jadę z dwoma synami (zapaleni skejterzy). Ma ktoś może informacje na temat ciekawych spotów do jazdy na desce (skeateparki, plaze).
Info
Croentuzjasta
Info

Nieprzeczytany postnapisał(a) Info » 06.08.2011 09:11

Apartamenty Toni 600m od centra Slatine
150m Morze
300m sklep
Restauracja 600m

:wink:
mars30
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) mars30 » 06.08.2011 10:23

Dziei info za ul. Guje w Slatine, powiedz jeszcze jak daleko jest z tej ulicy do ciekawej plaży na której mogą sie kąpać dzieci?
Pozdrawiam
Info
Croentuzjasta
info

Nieprzeczytany postnapisał(a) Info » 07.08.2011 14:05

150m :wink:
czarnakotka
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) czarnakotka » 10.08.2011 14:30

bethowen napisał(a):Witam!! Czy ktoś z was może mnie oświetlic co to jest WILLA FARAONA należąca do pana Ante Domic mieszczaca sie w Slatine na na bana Jalacica 257.Jak tam jest,jaka plaża.Tak naprawde to może jakieś namiary GPS?

W zeszłym roku byłam w Saltne na Bana Jelacica i mogę polecić miejscowość, plaże są tam co kawałek w sumie można kąpać się wszędzie bo nie ma wytyczonych miejsc do plażowania gdzie chcesz to sobie leżysz. Polecam plażę płatną na końcu Slatine wjazd 10kun za samochód 5k za skuterki a pieszo za darmo od 9 rana do 18 płacisz, a jak wjedziesz przed 9 to masz za darmo tam są ładne zatoczki(spokojne plażowanie bez natłoku) jak i plaża z barem.
Agnieszka 1
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Agnieszka 1 » 11.08.2011 19:13

Ja też polecam Slatine Willa Maja . Sympatyczni właściciele spokój , apartamenty czyste, zadbane. Wróciliśmy we wtorek z Chorwacji jesteśmy zadowoleni plaże czyste, kamieniste , mało ludzi ( bez tłoku ) , można nurkować . Dziękuję pani Bożenie za miłą atmosferę i wogóle ona sama jest sympatyczną i bardzo miłą osobą . Serdecznie pozdrawiamy !!!!!!!! :)
kamo001
Globtroter
Slatine

Nieprzeczytany postnapisał(a) kamo001 » 11.08.2011 19:37

Mam pytanie Agnieszka :jakie są ceny apartamentów w Slatinie w willi Maja u Pani Bożeny??? Czy są apartamenty dla 8 osób. Czy jest w nim taras z widokiem na morze???? Jak sama m-sc Slatine??? Knajpki,plaże sklepy(piekarnia,owoce,konzum)???
Pozdrawiam
Agnieszka 1
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Agnieszka 1 » 14.08.2011 21:26

zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link jak mi się udało to popatrz na ten link ja z niego korzystałam a najlepiej kontaktować się z panią Bożeną odpowie na wszystkie pytania i wyśle ci zdjęcia i wszystkie informacje . Serdecznie pozdrawiam :)
Agnieszka 1
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Agnieszka 1 » 14.08.2011 21:35

Tarasy są z widokiem na morze , miejscowość Slatine spokojna cicha i mało ludzi na plaży. Knajpka jest przy plaży , owoce można kupić obok knajpki , do sklepu jest około 500 m obok portu jest więcej knajpek , jest piekarnia , poczta, a Lidl i chyba Konzum jest w Trogirze. Ale nie polecam wyjeżdżać w sobotę w stronę Trogiru bo jest straszny korek no chyba że chcecie jechac we wrześniu. A więcej informacji to napiszcie do pani Bożeny ona odpowie na wszystko co chcecie wiedzieć. No mi się podobało . Jeszcze raz pozdrawiam i życzę miłego pobytu :)
Info
Croentuzjasta
info

Nieprzeczytany postnapisał(a) Info » 18.08.2011 08:38

Ja też polecam Slatine :))
jacek162
Autostopowicz
Re: Slatine info

Nieprzeczytany postnapisał(a) jacek162 » 21.08.2011 09:24

Info napisał(a):Ul Guje Slatine
1 km od centra Slatine
Sklep 1 km
Reastauracja 400m
pozdrawiam

Witam,
Proszę o informacje nt
Willa Zvonimira
Pozdrawiam
Jb
Info
Croentuzjasta
Slatine info

Nieprzeczytany postnapisał(a) Info » 02.09.2011 07:10

prognoza pogody
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
slawekewa
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) slawekewa » 13.09.2011 12:00

Jeśli chodzi o Slatinkę to mogę polecić apartament u Marko Zaninović.
Położony jest blisko kościoła.Do kafejki 10m,do piekarni ok.100m,do najbliższego sklepu 200m.Do najbliższej plaży garma ok.300m z górki i to ostro.Do plaży obok portu ok.8min piechotą.
Bardzo sympatyczne i ciche miejsce.Marko i Liljiana są po 60 tce.On mówi po angielsku.Są mili i służą pomocą.Raz w tygodniu organizują kolacyjkę z ichnimi specjałami i winkiem.

zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link

Dla zainteresowanych więcej danych mogę przesłać na email.
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje