napisał(a) Martyna 111 » 21.11.2010 23:50
Witam. Popieram opinię mkm odnośnie Slatine. Ja rok temu naczytałam się wielu zachwytów o Ciovo / te złe opinie też czytałam, ale nie bardzo wierzyłam/ no i niestety bardzo się rozczarowałam. Willę Maja pani Bożenki bardzo polecam, jezeli ktoś chce tam jednak pojechać. Jest bardzo przyjemnie, czysto, bezpiecznie, dyskretnie. Bardzo mili gospodarze. Ok , ale miejscowość jednak nie dla nas. Fakt plaże nie przeludnione i to jest jak najbardziej plusem. Ale po plaży tylko w samochód, bo tam niestety nie ma co robić. Dla mnie największą bolączką był brak jakiegokolwiek deptaka. Pisałam już kiedyś o slalomie z dziećmi między autami w drodze do sklepu, portu, czy kościoła. Porażka. W tym roku byliśmy w Baśka Voda. Fakt ,że tłumy, ale każdy znajdzie swoje miejsce, jest co robić po plaży i co ważne dla mnie DEPTAK wypasiony, bo bardzo długi . Można spacerować do utraty sił w jedną i drugą stronę, podziwiając piękne widoki i wdychając zapach morza, a nie spalin.Gdy wkurzały nas tłumy, wsiadaliśmy w samochód i jechaliśmy w dal. A Slatine nie masz wyboru. Takie są moje odczucia. W tym roku jak Bozia da zdrowie i troszkę pieniążków myślimy o Czarnogórze. A jeżeli chodzi o willę pani Bożeny to jak najbardziej polecam. Willa tak, miejscowość zależy co kto lubi. Pozdrowienia.