Nequeriel napisał(a):Witam
Proszę o opinie na temat tego apartamentu?
Apartament znajduje się na wyspie Ciovo - Slatine.
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
Hvar2009 napisał(a):Nequeriel napisał(a):Witam
Jesli odpowiada wyspa hvar, to prosze o kontakt: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Hvar2009 napisał(a):Nequeriel napisał(a):Witam
Jesli odpowiada wyspa hvar, to prosze o kontakt: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Bozena Kljaković napisał(a):Krystof napisał(a):fajnie, bo:
+ blisko głównej (dla tej części Slatine) plaży
+ sympatyczna knajpka (ze zmęczonym życiem kelnerem, pizza z mielonką i super lignjiami na żaru)
+ od plaży na lewo fajne miejsce do nurania (mnóstwo roślinności + jeżowce, rybki itp)
miejscówka na początku Slatine, ergo:
- daleko od "portu" i "centrum" Saltine
- i od głównej plaży, której nie polecam, chyba że jesteś typem dyskomańskim ;@)
+ bliżej do "większego" sklepu (osiągalny autem, 3 km w stronę Trogiru, po lewej)
pisałem w cudzym słowie, bo to całe Slatine, to dla mnie quasi-Slatine
witaj ))
Troche sie zdiwilam twoja wypowiedzia,hm... zmeczony kelner...tak to prawda bo zarcie w tej knajpie przy plazy o nazwie Saskor jest super i tanie a kelner naprawde sie nabiega,pizza jest suuuuper ,to klamstwo bo nie nie z mielonka,a zreszta maja wiecej rodzajow pizzy cena przyzwoita 30-35 kn za duza pizze ,golonka z grylu,kurczaki z grylu,od tego roku jagniecina z rozna ,kalmary wysmienite porcja 35 kun,piwo z beczki 05.15 kun,Do centrum Slatine jest 1500 m ,plaza z jedenej strony zacieniowana drzewami ,plytkie wejscie do wody, z jednej strony wieksze kamyki z drugiej strony drobny zwirek,nawet w szczycie sezonu niema strasznego tloku ,jest luz,jedynie w soboty i niedziele zjezdzaja sie tubylcy ,ale miejsc jest wystarczajaco.Do sklepu Tommy w kierunku Trogira jest okolo 2000 m ale w centrum Slatine tez sa dwa sklepy,poczta ,taverny,restauracje itp.Z centrum Slatine plyna tksowki morskie do Splitu i do Trogiru.Z Slatine sa organizowane wycieczki statkiem na wyspe Solta.Do Trogiru z tego miejsca jest okolo 6 km i nie jest zle bo niema na tej trasie korkow ,mozna sie zaparkowac przed mostem w Trogirze i na piechote pojsc do centrum Trogira.Na tej plazy niema jezowcow !!!
Pozdrav iz Slatine i nie mow mi ze chwale swoje !!!!
Krystof a moze jestes zorientowany w jakij czesci Slatine jest połozony ten dom zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
Będę wdzięczna za jakies informacje
Krystof napisał(a):znam tą knajpkę, i "zmęczonego" kelnera
plusobsługa sympatyczna i sprawna
= oksymoron
agneess napisał(a):Eee tam jak dla mnie może być zmęczony byleby dobre było hmm samolub ze mnie
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje