Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Slatine

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Info
Croentuzjasta
Slatine

Nieprzeczytany postnapisał(a) Info » 31.08.2010 09:59

Slatine
W tym tygodniu na złą pogodę :( 31.08-06.09.2010
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
Slatine -Split
Info
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Info » 05.10.2010 09:01

Bura Line Trogir-Slatine-Split Zakończenia 01.10.2010 :)
josefoe
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) josefoe » 07.10.2010 20:38

Witam wszystkich cromaniaków a szczególnie info, który jest skarbnicą wiedzy o Slatinie. Chciałbym wykorzystać tą wiedzę i zapytać o:
- kiedy trzeba najpóżniej rezerwować apartament w Slatinie aby odpowiadał moim wyobrażeniom /apartament tuż przy ładnej plaży z tarasem z widokiem na morze/
- czy przy first minute można liczyć na dodatkowy bonus?
- czy mogę prosić o kilka linków z namiarami na kwatery gdzie ceny są przystępne a standard przyzwoity
Dzięki za ew. info
Pozdrawiam
baak4
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) baak4 » 07.10.2010 20:51

Napisz do Bożenki( parę linków wcześniej)Byłem u Bożenki w sierpniu było super . :lol:
josefoe
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) josefoe » 07.10.2010 20:56

Wielkie dzięki za szybką odpowiedź!
Info
Croentuzjasta
Info Slatine

Nieprzeczytany postnapisał(a) Info » 07.10.2010 23:33

Proszę mi podać swój mail. Dziękuję i
pozdrawiam" Info! :o
josefoe
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) josefoe » 08.10.2010 09:35

Proszę bardzo:
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
pozdrawiam
jantar1
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) jantar1 » 16.10.2010 23:40

josefoe napisał(a):o:
- kiedy trzeba najpóżniej rezerwować apartament w Slatinie aby odpowiadał moim wyobrażeniom /apartament tuż przy ładnej plaży z tarasem z widokiem na morze/

Pozdrawiam

jak nie jedziesz w sezonie[l-s] to nic nie rezerwuj...polowa slatine ma apartamenty przy plaży..wybierzesz a miejscu.
Info
Croentuzjasta
Slatine

Nieprzeczytany postnapisał(a) Info » 07.11.2010 13:48

Witam,
W czerwcu i wrześniu można zarezerwować bez zapłaty!
Info
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Info » 18.11.2010 17:56

Jeśli jest ładna pogoda w czerwcu jest najlepszym miesiącem na wakacje.
slawekewa
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) slawekewa » 18.11.2010 21:31

Info napisał(a):Jeśli jest ładna pogoda w czerwcu jest najlepszym miesiącem na wakacje.

POWIEM KRÓTKO
O SLATINE JEST NAPISANE TYLE DOBREGO CO I ZŁEGO
jA TAM BYŁEM MIÓD I WINO PIŁEM
JEST SPOKOJNIE, MOŻNA POSZUKAĆ ODLUDZIE,MOŻNA POSZUKAĆ GWAR
MOŻNA DOBRZE ZJEŚĆ I WYPIĆ
DOBRA BAZA WYPADOWA NA ZWIEDZANIE
MILI LUDZIE
POLECAM
OKRUG GORNIJ = TARGI POZNAŃSKIE LUDŹ NA LUDZIU
MALKONTENT ZAWSZE DO CZEGOŚ SIĘ DOCZEPI
POZDRAWIAM NIEZDECYDOWANYCH

I JESZCZE JEDNO
TĄ RYBKĘ CO WIDAĆ, PODOBNO SMOKVA, ZŁOWIŁEM NA SPINING NA KAWIE
KAVA - PLAŻA
Iwona Szu
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Iwona Szu » 19.11.2010 14:41

No, a może ktoś, kto był u Pani Bożeny, napisze coś o tych apartamentach, czy fajnie, czy warto? Wydają mi się fajne to miejsce
ASHA
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) ASHA » 19.11.2010 15:18

Jeśli chodzi o apartamenty p. Bożeny, to nie wiem jak wyglądają ale wynajmowaliśmy przez nią trzy apartamenty u jej znajomego i powiem szczerze, że było super. Właściciel prowadzi przy plaży knajpę z super jedzeniem i ze śniętym kelnerem. Byliśmy pierwszy raz, po przeczytaniu forum na temat Slatine miałam duże wątpliwości ale jak przyjechaliśmy na miejsce to zrobiło na nas niesamowite wrażenie. Polecam Slatine i jak ktoś nie chce sam szukać kwater to tylko przez p. Bożenę. Pozdrawiam! :D
Yessica
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Yessica » 19.11.2010 21:53

U Pani Bożeny byliśmy w tym roku w sierpniu. Apartamenty naprawdę super-bardzo czysto, przestrzennie. Okolica spokojna, blisko do plaży. Sama pani Bożenka super-pomocna w każdej kwestii-od informacji gdzie sklep, gdzie można dobrze zjeść, po info co warto zobaczyć w Chorwacji. Naprawdę mieliśmy MEGA dany urlop i mam nadzieję, że uda nam się wrócić w przyszłym roku.
Iwona Szu
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Iwona Szu » 20.11.2010 13:57

A więc przesądzone. Zostaje P.Bożena! Dziękuję za pomoc. Relację zdam po powrocie. Pozdrawiam
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje