Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Slatine

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
baak4
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) baak4 » 26.06.2010 19:22

jaka jest aktualna cena piwa karlovacko w barze przy plaży w Slatine ? :lol:
AndrzejJ.
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) AndrzejJ. » 26.06.2010 19:43

baak4 napisał(a):jaka jest aktualna cena piwa karlovacko w barze przy plaży w Slatine ? :lol:

100 kun. :D
Info
Croentuzjasta
Slatine

Nieprzeczytany postnapisał(a) Info » 26.06.2010 20:25

12-14Kn
1,80Euro

:lol:
kasia-waw-pl
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) kasia-waw-pl » 27.06.2010 22:10

Gorąca prośba. Zaninovic nie ma miejsc w dogodnym mi terminie, może ma ktoś z Was namiary na coś równie fajnego w tej okolicy. Help!!!
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
Ostatnio edytowano 27.06.2010 22:28 przez kasia-waw-pl, łącznie edytowano 1 raz
Haweł
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Haweł » 27.06.2010 22:15

AndrzejJ. napisał(a):
baak4 napisał(a):jaka jest aktualna cena piwa karlovacko w barze przy plaży w Slatine ? :lol:

100 kun. :D

bardzo madra odpowiedz !!! a potem sie koles dziwisz,ze cie zlewaja jak ja...
psdynów
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) psdynów » 28.06.2010 18:15

kaska nie wiem czy ci to pasuje i w ile osob jedziesz.

Witam
Niestety w tym roku miałem jechać do chorwacji ale 2 polowa ekipy z ważnych powodów rodzinnych zrezygnowala, ja niestety zostalem z zarezerwowanym apartamentem, pomysłem możne ktos bedzie chciał skorzystać.
mam zarezerwowana kwaterę na wyspie Ciavo niestety w sztywnym terminie 19.07-28 07. Apartament skalda sie z 2 sypialni, pokoju z2 pojedynczymi łózkami ( piętrowe) i pokoju przechodniego. Do dyspozycji jest prywatna plaza, piękny widok na morze. W związku z tym ze apartament rezerwowałem w lutym ceny tez sa fajne. Za 6 osob i dziecko5 letnie 80 euro/ doba, za 8 osob i dziecko 100 euro. W cene wliczona jest klimatyzacja i opląty klimatyczne. Dla zainteresowanych moze wyslac namiar na strone właściciela i duzo zdjec. adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
kasia-waw-pl
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) kasia-waw-pl » 28.06.2010 21:39

Dzięki wielkie za szczere chęci, ale właśnie udało mi się przesunąć urlop o parę dni więc.......jedziemy! (2+2+1) Wyjeżdżamy 27.07. Pierwszy raz... A tobie życze trafienia jakiejś fajnej ekipy! :D
efcika
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) efcika » 30.06.2010 14:58

zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
Od 7 do 21 sierpnia bedziemy tutaj z trzylatkiem.Czy ktoś z was wybiera sie tam również w tym terminie? fajnie jak nasz synek miałby rówiesników do wspólnej zabawy.
A tak na marginesie będę wdzięczna za kilka zdan na temat tej kwaterki,jej położenia, plaży która z nią sąsiaduje, odłegłości do sklepów,restauracji itp.
czarnakotka
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) czarnakotka » 01.07.2010 20:05

Hej my będziemy od 9 sierpnia w Slatine niestety bez dzieci, ale to nie przeszkadza w poznaniu sie moze uda nam sie spotkac bedziemy do 19 jak cos pisz. pozdrawiam
ZBuK
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) ZBuK » 05.07.2010 13:56

Dla zainteresowanych - tutaj znajdziecie moja krótką relację + zdjęcia z wyprawy do Slatine.

http://cro.pl/forum/viewtopic.php?p=562472
Krystof
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Krystof » 05.07.2010 14:24

AndrzejJ. napisał(a):
baak4 napisał(a):
jaka jest aktualna cena piwa karlovacko w barze przy plaży w Slatine ?

100 kun.

bardzo madra odpowiedz !!! a potem sie koles dziwisz,ze cie zlewaja jak ja...

a mnie to rozśmiesza ... i co ja na to poradzę? :wink:
slawekewa
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) slawekewa » 05.07.2010 14:25

SivyDaro napisał(a):
favor10 napisał(a):Marco spoko ziomek :)

Jednego dnia zaprosił nas na lunch, przyrządził sardynki na grillu.
Tyle tylko że postawił conieco rakiji i domowego winka...także lunch skończył się o 23 ze stołem pełnym butelek...o ile dobrze pamiętam "wydelektowaliśmy" 10-11 litrów wina :)
Ale następnego dnia jak nowo narodzeni :)

Poza tym pobyt w Slatine rewelacyjny, co do plaży to raz byliśmy na Garmie, ale niezbyt nam podpasowała bo dużo ludzi, sporo skał, a na tej części bardziej po lewej, płaskiej, ktoś zrobił sobie wysypisko śmieci, także potem chodziliśmy na plażę koło przystani statków do Trogiru/Splitu.

Poza tym pobyt rewelacyjny, jedynie dość duże korki na bramkach przy autostradach chorwackich (ale trafiliśmy na sobotę rano więc to podobno normalne), no i za Boboszowem objazd w Czechach którego nie zauważyliśmy i straciliśmy dobrą godzinę.

Pozdrawiam i miłych wakacji w Slatine :)

no to bajka...
ciesze sie ze Ci sie podobalo,my juz prawie na walizkach...
Auta po przegladach,noclegi w Grazu zarezerwowane,zakupy zrobione,winiety Czechy Austria Wegry Slowacja kupione :roll:
Juz tylko odlicznie nam pozostalo do spotkania z Zaninowiczem,kalmarki w porcie,rybki od rybakow z rana......
aby tylko jakos wytrzymac do 08.08.2009 :lol:

Witam kolegów i koleżanki. Temperatura już rośnie.
Wyjazd do Slatine ja +żona i 2 synów 18i19lat ,18 lipca 2010
Willa Zaninovic
Pytanie do tych , którzy tam już byli?
Jak do niego trafić i jak faktycznie jest daleko do morza?
Co Marcowi zabrać na upominek?
Dziękuje z góry i pozdrawiam pomocne duszyczki.
lukasz1977
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) lukasz1977 » 06.07.2010 16:06

Bozena Kljaković napisał(a):
lukasz1977 napisał(a):a ja mam pytanie jak w tym roku wygląda sprawa komarów w Slatine?
bo u nas wczoraj siedziałem na dworze chwilke na piwku no i tragedia ...

:D jak beda takie upały ktore sa zapowiadane to i komary pozdychaja :D
Narazie ich jest bardzo malo.
Pozdrav

witam
no i jak pani Bożeno? powyzdychały te komary czy jednak są?
ZBuK
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) ZBuK » 06.07.2010 16:17

Wróciłem w piątek z Ciovo (Slatine) - komarów nie ma dużo - ale wystarczająco dużo by potrafiły wkurzyć, kiedy po nocy masz na ciele 5-10 ukąszeń od 1-2 komarów! Jeden komar w apartamenci potrafi zrobić spustoszenie - zwłaszcza na ciele dziecka, które śpi bezbronnie i słodko.
lukasz1977
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) lukasz1977 » 06.07.2010 16:22

ZBuK napisał(a):Wróciłem w piątek z Ciovo (Slatine) - komarów nie ma dużo - ale wystarczająco dużo by potrafiły wkurzyć, kiedy po nocy masz na ciele 5-10 ukąszeń od 1-2 komarów! Jeden komar w apartamenci potrafi zrobić spustoszenie - zwłaszcza na ciele dziecka, które śpi bezbronnie i słodko.

wiem, czytałem super relację - a w całej miejscowości były czy tylko w niektórych miejscach? I raczej występowały wieczorem czy atakowały cały dzień? W jakich rejonach Slatine byłeś?
No i najważniejsze - da się z nimi jakoś walczyć?
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje