SivyDaro napisał(a):favor10 napisał(a):Marco spoko ziomek
Jednego dnia zaprosił nas na lunch, przyrządził sardynki na grillu.
Tyle tylko że postawił conieco rakiji i domowego winka...także lunch skończył się o 23 ze stołem pełnym butelek...o ile dobrze pamiętam "wydelektowaliśmy" 10-11 litrów wina
Ale następnego dnia jak nowo narodzeni
Poza tym pobyt w Slatine rewelacyjny, co do plaży to raz byliśmy na Garmie, ale niezbyt nam podpasowała bo dużo ludzi, sporo skał, a na tej części bardziej po lewej, płaskiej, ktoś zrobił sobie wysypisko śmieci, także potem chodziliśmy na plażę koło przystani statków do Trogiru/Splitu.
Poza tym pobyt rewelacyjny, jedynie dość duże korki na bramkach przy autostradach chorwackich (ale trafiliśmy na sobotę rano więc to podobno normalne), no i za Boboszowem objazd w Czechach którego nie zauważyliśmy i straciliśmy dobrą godzinę.
Pozdrawiam i miłych wakacji w Slatine
no to bajka...
ciesze sie ze Ci sie podobalo,my juz prawie na walizkach...
Auta po przegladach,noclegi w Grazu zarezerwowane,zakupy zrobione,winiety Czechy Austria Wegry Slowacja kupione
Juz tylko odlicznie nam pozostalo do spotkania z Zaninowiczem,kalmarki w porcie,rybki od rybakow z rana......
aby tylko jakos wytrzymac do 08.08.2009
Bozena Kljaković napisał(a):lukasz1977 napisał(a):a ja mam pytanie jak w tym roku wygląda sprawa komarów w Slatine?
bo u nas wczoraj siedziałem na dworze chwilke na piwku no i tragedia ...
jak beda takie upały ktore sa zapowiadane to i komary pozdychaja
Narazie ich jest bardzo malo.
Pozdrav
ZBuK napisał(a):Wróciłem w piątek z Ciovo (Slatine) - komarów nie ma dużo - ale wystarczająco dużo by potrafiły wkurzyć, kiedy po nocy masz na ciele 5-10 ukąszeń od 1-2 komarów! Jeden komar w apartamenci potrafi zrobić spustoszenie - zwłaszcza na ciele dziecka, które śpi bezbronnie i słodko.
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje