Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Slatine

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Kuba78
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kuba78 » 20.04.2010 12:10

Dzięki za informację! :D
magda12345
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) magda12345 » 20.04.2010 15:01

magda12345 napisał(a):Witam

Zarezerwowaliśmy w sierpniu apartament w Willi Mileva w Slatine przez polskiego pośrednika. Jeszcze nie mam adresu, jedynie link do strony

zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link

Mam mała prośbę czy ktoś może tam był lub wie coś i jeśli tak to byłabym wdzięczna za kilka słów. dokładni gdzie to jest? i obok jakiej plaży.

pozdrawiam serdecznie

MK

witam, mam już adres do apartamentu: Slatine, ul. Bana Jelaćiće 135
bardzo proszę o informację odnośnie tego obiektu i okolicy

pozdrawiam
Magda
Info
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Info » 20.04.2010 16:10

Do centrum Slatine jest 1500 m ,plaza z jedenej strony zacieniowana drzewami ,plytkie wejscie do wody, z jednej strony wieksze kamyki z drugiej strony drobny zwirek,nawet w szczycie sezonu niema strasznego tloku ,jest luz,jedynie w soboty i niedziele zjezdzaja sie tubylcy ,ale miejsc jest wystarczajaco.Do sklepu Tommy w kierunku Trogira jest okolo 2000 m ale w centrum Slatine tez sa dwa sklepy,poczta ,taverny,restauracje itp.Z centrum Slatine plyna tksowki morskie do Splitu i do Trogiru.Z Slatine sa organizowane wycieczki statkiem na wyspe Solta.Do Trogiru z tego miejsca jest okolo 6 km i nie jest zle bo niema na tej trasie korkow ,mozna sie zaparkowac przed mostem w Trogirze i na piechote pojsc do centrum Trogira.Na tej plazy niema jezowcow !!!
Info
Croentuzjasta
Slatine

Nieprzeczytany postnapisał(a) Info » 25.04.2010 11:40

Do plaży jest 100% dla dzieci :lol:
Reganik
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Reganik » 26.04.2010 11:32

witam, jade na początku sierpnia do slatine do willi jelicy, możeci mi cos powiedzieć o tym miejscu ?
Info
Croentuzjasta
Info

Nieprzeczytany postnapisał(a) Info » 26.04.2010 12:34

Dom jest ok!! piękny widok na Split..250m od Morza..
Slatine center 350m..
Slatina, drobnego rybactwa i turystycznej miejsce, znajduje się na wyspie Ciovo, tylko 8 km od Trogiru. Wyspa Ciovo jest podłączony do Trogiru przez most, więc można przyjść w Slatina samochodem. Tutaj można znaleźć wszystkie niezbędne do udanego urlopu (restautants autentyczne, sklepy spożywcze, bary .statkiem linii do Trogir i Split..

Hvala,

Info
Reganik
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Reganik » 28.04.2010 11:59

Dzięki za informacje, jeszcze mam jedno pytanko - jak wygląda plaża w pobliżu willi Jelicy i czy dom się nadaje na pobyt z dzieckiem 6 miesięcznym i 3 letnim, czy są jakieś atrakcje w pobliżu domu np. plac zabaw lub coś innego ??
Krystof
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Krystof » 28.04.2010 13:31

plac zabaw autentyczne

widziałem - huśtawka + zjeżdżalnia - bez cienia - na zjeżdżalni można było smażyć sadzone, ha ha ha
ankaz
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) ankaz » 28.04.2010 13:39

Plac zabaw jest - nawet mam zdjęcia, ale nadal nie potrafię zamieszczać. Nasze dzieciaki się tam bawiły ale jak odkryły zalety ciepłej wody w morzu to już nie wychodziły. Generalnie miejscowość fajna dla dzieci - łagodne zejście do morza, dobre lody - nic im wiecej do szczęścia nie trzeba. Pozdrawiam
Info
Croentuzjasta
Slatine

Nieprzeczytany postnapisał(a) Info » 02.05.2010 16:33

z map Google, aby zobaczyć, jak bardzo dom jest daleko od morza..
8)
LenaEm
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) LenaEm » 04.05.2010 11:14

Plac zabaw przy plaży raczej ubogi... huśtawka plus zjeżdżalnia ale raczej trudno korzystać w słoneczne dni... żeby pupy nie poparzyć... postaram sie poszukać fot...
Reganik
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Reganik » 05.05.2010 22:14

A możecie mi wskazać ten dom tzn Jelicy w Slatine na google map, bo nie wiem który to.
Info
Croentuzjasta
Slatine

Nieprzeczytany postnapisał(a) Info » 07.05.2010 06:57

Witam,
Wyślij do mnie mail :lol:
pinea
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) pinea » 08.05.2010 20:50

Nequeriel napisał(a):Jeszcze jedno pytanko...Jaka jest twoja opinia o Slatine??????

Moim zdaniem jest wiele ładniejszych miejsc bardziej na południe a już na pewno na wyspie bez widoku na ląd tylko otwarte morze.

Nequeriel napisał(a): Mam zamiar jechać w sierpniu od 10 - tego i zastanawiam się nad wynajęciem tego apartamentu oraz chodzi mi też po głowie jazda w ciemno.
Ale mam dwoje dzieci i żonka trochę fuka na mnie :D

W naszym przypadku zawsze jechaliśmy bez rezerwacji i nigdy nie było najmniejszych problemów.
W necie jest niewielka część bazy noclegowej.
Po męczącej szukanie kwatery z dwojgiem dzieci w samochodzie i upale może nie nalżeć do łątwych i przyjemnych :(
Info
Croentuzjasta
Slatine

Nieprzeczytany postnapisał(a) Info » 11.05.2010 16:39

Południowej stronie Ciovo jest piękne.Okrug Gornji Slatine jest piękne :lol:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje