Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Slatine

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
saintmb
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) saintmb » 06.04.2010 14:52

Bozena Kljaković napisał(a):
saintmb napisał(a):Prośba do Bożenki :)

Zarezerwowaliśmy w drugiej połowie lipca duży apartament w willi Żmire w Slatince :) przez polskiego pośrednika. Z tego co widnieje w potwierdzeniu ze strony chorwackiej jest to chyba Josip ?Żmire /nie wiem czy to jego nazwisko/.

Mam mała prośbę czy znasz taki apartament i jeśli tak to byłbym wdzięczny za kilka słów.

pozdrawiam serdecznie

Witam serdecznie:)))
Slatine sa bardzo rozległe i niewiem o jaki dom chodzi ,tego nazwiska tez nieznam:(
Pozdrawiam i zycze Wesołych Swiat

Bożenko otrzymałem następujące dane może one pomogą zlokalizować obiekt to chyba niedaleko Waszego apartamentu :)

Vlasnik apartmana Josip Žmire
Put Bana Josipa Jelačića 21
Slatine otok Ciovo

pozdrawiam serdecznie
Info
Croentuzjasta
Slatine Adress

Nieprzeczytany postnapisał(a) Info » 07.04.2010 15:02

Pozdrawiam Ban Jelačića Slatine 21
Dom położony jest w pobliżu plaży 1km od miasta Slatina najbliższy sklep 500 m od mieszkania..plaży jest betonowa plaża garma jest około 300 m od Apartamenta.. Przesłanie mi mail wyślę ci Google Map..
Dziękuję.. Info 8)
saintmb
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) saintmb » 08.04.2010 09:23

Do Info

dziekuję bardzo :)

mail do mnie

adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

pozdrowienia
ankaz
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) ankaz » 08.04.2010 12:50

Witam INFO. W 2009 roku byłam z rodzina w Slatinie. Byliśmy tam przejazdem, na pare dni. Znaleźliśmy rewelacyjną kwaterę - była naprawdę godna polecenia, bo i widoczki z balkonu były super, i warunki mieszkaniowe, a najbardziej właściciel, który raczył nas przysmakami (wkleiłabym zdjecie ale nie potrafie jeszcze). Problem w tym, że zgubiliśmy namiary na tą kwaterę. Może jak opiszę "znaki szczególne" to mi coś podpowiesz? Kwatera w drugiej części Slatine, za główną plażą (chyba KAVA), właściciel to młody chlopak o imieniu IVO, dom nie był otynkowany, do domu prowadziła duża brama metalowa - niebieska, dom w pierszym rzędzie od plaży. Jeżeli wiesz o którym domu piszę i masz namiar na IVO - to będę wdzięczna za pomoc. Pozdrawiam i z góry dziekuję
Info
Croentuzjasta
Slatine

Nieprzeczytany postnapisał(a) Info » 09.04.2010 11:18

Wyślij do mnie mail..
Twój e-mail??
dzięk,
Info
ankaz
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) ankaz » 09.04.2010 12:12

Dzięki za reakcję Info - mój e-mail to adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
saintmb
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) saintmb » 09.04.2010 13:41

INFO pozdrowienia i jak będziesz mógł wyslij mi link google maps z umiejscowieniem

Vlasnik apartmana Josip Žmire
Put Bana Josipa Jelačića 21
Slatine otok Ciovo

bede wdzieczny ;)

mail adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
ankaz
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) ankaz » 10.04.2010 15:55

Dzięki Info za podesłanego linka. Szybko znalazłam dobrze mi znany widok na morze z tarasu IVO. Pozdrawiam
saintmb
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) saintmb » 11.04.2010 08:26

Dzieki INFO za pomoc. Wiem gdzie jadę :) pozdrowienia
magda12345
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) magda12345 » 13.04.2010 09:28

Witam

Zarezerwowaliśmy w sierpniu apartament w Willi Mileva w Slatine przez polskiego pośrednika. Jeszcze nie mam adresu, jedynie link do strony

zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link

Mam mała prośbę czy ktoś może tam był lub wie coś i jeśli tak to byłabym wdzięczna za kilka słów. dokładni gdzie to jest? i obok jakiej plaży.

pozdrawiam serdecznie

MK
ankaz
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) ankaz » 13.04.2010 10:02

Witam. Trudno cos wywnioskowac bez adresu ale z opisu wynika iż jest to niedalego plaży głównej w Slatine - Kava. Dalej w kierunku końca Slatine są plaże skaliste. Ogólnie jeżeli pytasz o Slatine to jest to fajne miejsce wypadowe i fajna sama w sobie miejscowosć. Ja bylam tam w zeszłym roku i byłam bardzo zadowolona zarówno z plaży głównej, z malymi atrakcjami, jak i klimatu plaż w dalszej części Slaine tzw. dzikich. Ja byłam z małymi dziecmi - 4 latka i 5 i plaże jak najbardziej nie sprawiały im kłopotu - jezeli chodzi o stromość czy kamienie.
Info
Croentuzjasta
Slatine

Nieprzeczytany postnapisał(a) Info » 13.04.2010 11:02

Przesłanie mi mail wyślę ci Google Map..
dzięki
Info :lol:
Info
Croentuzjasta
Slatine

Nieprzeczytany postnapisał(a) Info » 13.04.2010 11:09

Apartament znajduje się na plaży o nazwie Saskor..Bożena napisał:Slatine jest 1500 m ,plaza z jedenej strony zacieniowana drzewami ,plytkie wejscie do wody, z jednej strony wieksze kamyki z drugiej strony drobny zwirek,nawet w szczycie sezonu niema strasznego tloku ,jest luz,jedynie w soboty i niedziele zjezdzaja sie tubylcy ,ale miejsc jest wystarczajaco.Do sklepu Tommy w kierunku Trogira jest okolo 2000 m ale w centrum Slatine tez sa dwa sklepy,poczta ,taverny,restauracje itp.Z centrum Slatine plyna tksowki morskie do Splitu i do Trogiru.Z Slatine sa organizowane wycieczki statkiem na wyspe Solta.Do Trogiru z tego miejsca jest okolo 6 km i nie jest zle bo niema na tej trasie korkow ,mozna sie zaparkowac przed mostem w Trogirze i na piechote pojsc do centrum Trogira.Na tej plazy niema jezowcow !!!

Dzieki,

Info
Kuba78
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kuba78 » 20.04.2010 10:48

Jako, że przeniosłem temat wędkarski do odpowiedniego tematu tu zapytam czy ktoś z was będzie w terminie 20.06.-1.07 w Slatine??

Będziemy tam 4-osobową rodziną (żona ja i 2 synów 2,5 i 7 lat)

Pozdrawiam Kuba
Ostatnio edytowano 20.04.2010 12:36 przez Kuba78, łącznie edytowano 1 raz
Vjetar
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 20.04.2010 11:35

Kuba78 napisał(a):Czy trzeba mieć specjalne pozwolenia ...
wynająć łódkę

forum/viewtopic.php?t=15402
http://cro.pl/forum/viewtopic.php?t=21000

PS. To nie ten topic.
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje