Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Slatine

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Info
Croentuzjasta
Slatine

Nieprzeczytany postnapisał(a) Info » 04.02.2010 13:12

He he,Katamaran jest doskonałą opcją teraz pójść znacznie szybciej i remontów na co dzień w zimie Slatine
8)
iwona40
Autostopowicz
witajcie

Nieprzeczytany postnapisał(a) iwona40 » 07.02.2010 16:11

Do Chorwacji wybieram sie pierwszy raz. To forum to dla mnie skarbnica wiedzy. Mam do Was wielką prośbę. Wstepnie zaklepałam apartament w Slatine przez agencję sunockret Travel. z tego co wyczytałam kilka osób korzystało z tej agencji, czy można bez obaw wpłacać zaliczkę? Jak narazie otrzymałam rzetelne i wyczerpujace odpowiedzi od Pana Grigori z agencji ale zaliczka 30 % trochę mnie zmroziła. Prosze poradzcie mi coś!
:)
Bozena Kljaković
Croentuzjasta
Re: witajcie

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bozena Kljaković » 07.02.2010 22:27

iwona40 napisał(a):Do Chorwacji wybieram sie pierwszy raz. To forum to dla mnie skarbnica wiedzy. Mam do Was wielką prośbę. Wstepnie zaklepałam apartament w Slatine przez agencję sunockret Travel. z tego co wyczytałam kilka osób korzystało z tej agencji, czy można bez obaw wpłacać zaliczkę? Jak narazie otrzymałam rzetelne i wyczerpujace odpowiedzi od Pana Grigori z agencji ale zaliczka 30 % trochę mnie zmroziła. Prosze poradzcie mi coś!
:)

Znam osobiscie tego Pana ,jest wiarygodna osoba i bardzo znana na Ciovo i w okolicy.Przeciez jak wplacisz zaliczke to odbija ci sie to od pozostalych kosztow po dotarciu na miejsce.Nie widze w tym zadnego problemu.Tez wynajmuje apartamenty i zawsze pobieram zaliczke.
Pozdrawiam:))
Bozena
iwona40
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) iwona40 » 08.02.2010 20:50

Bardzo dziękuję za odpowiedź. Jesli chodzi o zaliczki, to rzeczywiscie często praktykowana procedura, mnie raczej chodziło o wiarygodnosc osób, które tej zaliczki żądają.
Pan Grigori wydał mi sie bardzo kompetentny, a Pani słowa jeszcze mnie w tym utwierdziły.
Info
Croentuzjasta
Slatine

Nieprzeczytany postnapisał(a) Info » 10.02.2010 19:01

Witam,
W praktyce, zaliczki od 20 do 30%, jeżeli apartament jest zapisane w sezonie.. :lol:
aldika79
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) aldika79 » 12.02.2010 16:30

Witam,
ponawiam zapytanie dot. willi Grbesa?

zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link

W szczególności chciałabym się dowiedzieć jak wygląda plaża znajdująca się najbliżej apartamentu, i jak daleko realnie do niej jest.
W ubiegłym roku byliśmy również w Slatine, ale z drugiej strony centrum i nie kojarze w ogóle tego miejsca, natomiast plaża przy naszym domu była drobno-kamienista z łagodnym zejsciem do morza.

Dziękuje za odpowiedzi
Pozdrawiam
grazynaaa
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) grazynaaa » 14.02.2010 20:03

witam!!!mam pytanie....czy był ktoś w willi Nikoli lub Żmire(w Slatinie)???mam te dwie do wyboru a jadę 1 raz i nie mam pojęcia jak wyglądają......proszę o pomoc......pozdrawiam
Info
Croentuzjasta
Slatine

Nieprzeczytany postnapisał(a) Info » 17.02.2010 16:20

gdzie jest dom w centrum Slatina??
Napisz do mnie dam ci informacji.. :lol:
Info
Croentuzjasta
Slatine

Nieprzeczytany postnapisał(a) Info » 22.02.2010 19:26

Witam,
Polecam apartamenty v centru Slatina..
:lol:
bogdan239
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) bogdan239 » 26.02.2010 00:34

Chcemy pojechać pierwszy raz do Chorwacji. Z tego co piszecie musi być piknie w Slatinie i okolicach, chętnie byśmy tam pojechali ale jest nas 17 osób(5-rodzin) i b. ciężko jest nam coś fajnego znaleźć(marzyloby się przy plaży), Może Pani Bożenka lub ktoś inny zna dom, w którym byloby min. 5 apartamentów dla 17-tu osób ??? :?
Info
Croentuzjasta
Slatine

Nieprzeczytany postnapisał(a) Info » 26.02.2010 09:55

informacje o zakwaterowaniu w Slatine
napisz email
dzięki..
Bozena Kljaković
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bozena Kljaković » 26.02.2010 11:51

bogdan239 napisał(a):Chcemy pojechać pierwszy raz do Chorwacji. Z tego co piszecie musi być piknie w Slatinie i okolicach, chętnie byśmy tam pojechali ale jest nas 17 osób(5-rodzin) i b. ciężko jest nam coś fajnego znaleźć(marzyloby się przy plaży), Może Pani Bożenka lub ktoś inny zna dom, w którym byloby min. 5 apartamentów dla 17-tu osób ??? :?

witam:)))
Wszystko zalezy w jakim terminie sie wybieracie? zaznaczam ze juz bardzo duzo terminow mamy zarezerwowane ! jednak prosze o kontakt ; adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Pozdrav:)))
bogdan239
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) bogdan239 » 26.02.2010 14:18

Informacja dla Info, w sprawie apartamentów dla 17-u osób. e-mail: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl , z góry dzięki
Info
Croentuzjasta
Slatine

Nieprzeczytany postnapisał(a) Info » 02.03.2010 21:51

Apartament w czerwcu są o 30% taniej
Info
Croentuzjasta
Slatine

Nieprzeczytany postnapisał(a) Info » 02.03.2010 21:52

Apartament w czerwcu są o 30% taniej
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje