Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Slatine

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Info
Croentuzjasta
Slatine

Nieprzeczytany postnapisał(a) Info » 25.07.2009 10:23

Thanks.. :lol:
favor10
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) favor10 » 29.07.2009 11:49

Ehh i po urlopie w Slatine :(

Dzięki wszystkim którzy podpowiedzieli mi o tej miejscowości, jak również dzięki SivyDaro za info o apartamencie Zaninovic - naprawdę świetni ludzie i warunki też jak najbardziej ok. Jednym słowem wspaniały wypoczynek we wspaniałym miejscu.

Pozdrawiam i tym którzy dopiero się tam wybierają życzę udanego urlopu, mi i znajomym pozostaje czekać do przyszłych wakacji.

Adios
SivyDaro
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) SivyDaro » 29.07.2009 12:23

favor10 napisał(a):Ehh i po urlopie w Slatine :(

Dzięki wszystkim którzy podpowiedzieli mi o tej miejscowości, jak również dzięki SivyDaro za info o apartamencie Zaninovic - naprawdę świetni ludzie i warunki też jak najbardziej ok. Jednym słowem wspaniały wypoczynek we wspaniałym miejscu.

Pozdrawiam i tym którzy dopiero się tam wybierają życzę udanego urlopu, mi i znajomym pozostaje czekać do przyszłych wakacji.

Adios

Super
Jak tam nasz Zaninowiczek sie sprawowal? Chodziliscie na plaze Garma?
toomas
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) toomas » 29.07.2009 12:29

Czekamy na relację..ja jade do Slatine 15.08
favor10
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) favor10 » 29.07.2009 22:47

Marco spoko ziomek :)

Jednego dnia zaprosił nas na lunch, przyrządził sardynki na grillu.
Tyle tylko że postawił conieco rakiji i domowego winka...także lunch skończył się o 23 ze stołem pełnym butelek...o ile dobrze pamiętam "wydelektowaliśmy" 10-11 litrów wina :)
Ale następnego dnia jak nowo narodzeni :)

Poza tym pobyt w Slatine rewelacyjny, co do plaży to raz byliśmy na Garmie, ale niezbyt nam podpasowała bo dużo ludzi, sporo skał, a na tej części bardziej po lewej, płaskiej, ktoś zrobił sobie wysypisko śmieci, także potem chodziliśmy na plażę koło przystani statków do Trogiru/Splitu.

Poza tym pobyt rewelacyjny, jedynie dość duże korki na bramkach przy autostradach chorwackich (ale trafiliśmy na sobotę rano więc to podobno normalne), no i za Boboszowem objazd w Czechach którego nie zauważyliśmy i straciliśmy dobrą godzinę.

Pozdrawiam i miłych wakacji w Slatine :)
SivyDaro
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) SivyDaro » 29.07.2009 23:01

favor10 napisał(a):Marco spoko ziomek :)

Jednego dnia zaprosił nas na lunch, przyrządził sardynki na grillu.
Tyle tylko że postawił conieco rakiji i domowego winka...także lunch skończył się o 23 ze stołem pełnym butelek...o ile dobrze pamiętam "wydelektowaliśmy" 10-11 litrów wina :)
Ale następnego dnia jak nowo narodzeni :)

Poza tym pobyt w Slatine rewelacyjny, co do plaży to raz byliśmy na Garmie, ale niezbyt nam podpasowała bo dużo ludzi, sporo skał, a na tej części bardziej po lewej, płaskiej, ktoś zrobił sobie wysypisko śmieci, także potem chodziliśmy na plażę koło przystani statków do Trogiru/Splitu.

Poza tym pobyt rewelacyjny, jedynie dość duże korki na bramkach przy autostradach chorwackich (ale trafiliśmy na sobotę rano więc to podobno normalne), no i za Boboszowem objazd w Czechach którego nie zauważyliśmy i straciliśmy dobrą godzinę.

Pozdrawiam i miłych wakacji w Slatine :)

no to bajka...
ciesze sie ze Ci sie podobalo,my juz prawie na walizkach...
Auta po przegladach,noclegi w Grazu zarezerwowane,zakupy zrobione,winiety Czechy Austria Wegry Slowacja kupione :roll:
Juz tylko odlicznie nam pozostalo do spotkania z Zaninowiczem,kalmarki w porcie,rybki od rybakow z rana......
aby tylko jakos wytrzymac do 08.08.2009 :lol:
favor10
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) favor10 » 29.07.2009 23:11

To pozdrów go od nas powinien pamiętać Gregora ;)

Poza tym wspomniałem mu właśnie że dobre słowa usłyszałem o nim z forum i to mnie przekonało co do wyboru-był bardzo zadowolony z tego powodu że się o nim pisze.
Słowa te napisałeś Ty więc może mu wspomnij to jakiś rabacik wytargujesz :) Albo lunch dość ciekawy zaserwuje :)

No to do wyjazdu już niewiele, my jechaliśmy przez Czechy, Austrię, Słowenię bez noclegów, ale zmieniałem się z kolegą.

To życzę miłego pobytu:)
Info
Croentuzjasta
Slatine

Nieprzeczytany postnapisał(a) Info » 02.08.2009 11:16

Slatine Wyspa Ciovo :D
Kawa plaży 3 km od centrum
Dobre plaże są w centrum miasta.
Poleć do pokojowego wakacje.
Info
Croentuzjasta
Slatine

Nieprzeczytany postnapisał(a) Info » 07.08.2009 20:02

Apartament w 9 miesięcy ceny były 50% mniej.
Slatine Okrug Gornji.
agneess
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) agneess » 08.08.2009 11:06

Właśnie wróciłam z Satine,piękna miejscowość...
Info
Croentuzjasta
Slatine

Nieprzeczytany postnapisał(a) Info » 10.08.2009 09:39

Slatiny to małe miejsce na wielkie wakacje.
Dobrzy ludzie nice plaży :lol: miasta Trogir :o 7 km od Slatiny

dzięki
info....
Nequeriel
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Nequeriel » 21.08.2009 15:38

Właśnie wróciłem ze Slatine, było bardzo przyjemnie, urlop uważam za udany......służę pomocą jakby co :D
Info
Croentuzjasta
Slatine

Nieprzeczytany postnapisał(a) Info » 27.08.2009 16:04

Thanks!! :D
Info
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Info » 10.09.2009 14:27

Slatine Wyspa Ciovo :P
Napisz o Slatine..
SivyDaro
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) SivyDaro » 10.09.2009 15:30

favor10 napisał(a):To pozdrów go od nas powinien pamiętać Gregora ;)

Poza tym wspomniałem mu właśnie że dobre słowa usłyszałem o nim z forum i to mnie przekonało co do wyboru-był bardzo zadowolony z tego powodu że się o nim pisze.
Słowa te napisałeś Ty więc może mu wspomnij to jakiś rabacik wytargujesz :) Albo lunch dość ciekawy zaserwuje :)

No to do wyjazdu już niewiele, my jechaliśmy przez Czechy, Austrię, Słowenię bez noclegów, ale zmieniałem się z kolegą.

To życzę miłego pobytu:)

Siemka ponownie ...
Wrociliśmy 24.08 ze Slatinki od Zaninowicza :) Pozdrowilem go od Gregora i oczywiscie pamietal o Tobie.
Bylem u niego po raz 3 i za kazdym razem jest fajniej.
W tym roku zrobilismy im kolacje Polska z wyrobami własnej roboty :szyneczka,kiełbasa,smalec no i oczywiscie kilka tradycyjnych polskich trunkow ;)
Siedzielismy pod winogronami dość długo....
W ramach riposty za kilka dni Marco z zoną urządzili nam kolacje Chorwacka... normalnie szok! Nasze kochane kalmarki faszerowane z grila i opiekane.. mniam.... no i na wstepie na antre ,,gar muli w sosie koperkowo-czosnkowym... piszac to ślina cieknie mi po brodzie!
pozdrawiam
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje