favor10 napisał(a):Ehh i po urlopie w Slatine
Dzięki wszystkim którzy podpowiedzieli mi o tej miejscowości, jak również dzięki SivyDaro za info o apartamencie Zaninovic - naprawdę świetni ludzie i warunki też jak najbardziej ok. Jednym słowem wspaniały wypoczynek we wspaniałym miejscu.
Pozdrawiam i tym którzy dopiero się tam wybierają życzę udanego urlopu, mi i znajomym pozostaje czekać do przyszłych wakacji.
Adios
favor10 napisał(a):Marco spoko ziomek
Jednego dnia zaprosił nas na lunch, przyrządził sardynki na grillu.
Tyle tylko że postawił conieco rakiji i domowego winka...także lunch skończył się o 23 ze stołem pełnym butelek...o ile dobrze pamiętam "wydelektowaliśmy" 10-11 litrów wina
Ale następnego dnia jak nowo narodzeni
Poza tym pobyt w Slatine rewelacyjny, co do plaży to raz byliśmy na Garmie, ale niezbyt nam podpasowała bo dużo ludzi, sporo skał, a na tej części bardziej po lewej, płaskiej, ktoś zrobił sobie wysypisko śmieci, także potem chodziliśmy na plażę koło przystani statków do Trogiru/Splitu.
Poza tym pobyt rewelacyjny, jedynie dość duże korki na bramkach przy autostradach chorwackich (ale trafiliśmy na sobotę rano więc to podobno normalne), no i za Boboszowem objazd w Czechach którego nie zauważyliśmy i straciliśmy dobrą godzinę.
Pozdrawiam i miłych wakacji w Slatine
favor10 napisał(a):To pozdrów go od nas powinien pamiętać Gregora
Poza tym wspomniałem mu właśnie że dobre słowa usłyszałem o nim z forum i to mnie przekonało co do wyboru-był bardzo zadowolony z tego powodu że się o nim pisze.
Słowa te napisałeś Ty więc może mu wspomnij to jakiś rabacik wytargujesz Albo lunch dość ciekawy zaserwuje
No to do wyjazdu już niewiele, my jechaliśmy przez Czechy, Austrię, Słowenię bez noclegów, ale zmieniałem się z kolegą.
To życzę miłego pobytu:)
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje