Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Slatine - mapa

Jacy są Chorwaci, ile co kosztuje w Chorwacji, czy warto jadać w restauracjach, co zabrać ze sobą z Polski, czym najlepiej płacić, na co szczególnie uważać oraz wszystkie inne pytania i uwagi związane z wyjazdami, także te nietypowe czy specjalistyczne, powinny znaleźć się w tym miejscu.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
gorskit
Turysta
Slatine - mapa

Nieprzeczytany postnapisał(a) gorskit » 19.07.2008 18:41

Witam.
Wiem że może panikuje ale takie coś mnie dziś męczy.

Dzięki waszym poradom i cudzie techniki jakim jest GPS jakoś dotrzemy na Ciovo do miejscowości Slatine.

Ok to fajnie ale co dalej?

Mam adres apartamentu który zaklepałem ul. Ciovska 12.
Kurcze ale brak mapki miejscowości. Może ktoś z forumowiczów ma takową?
Ułatwi to zacznie sprawę odszukania miejsca pobytu i zaoszczędzi nerwów :D

Dzieki za pomoc
Rysio
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Rysio » 19.07.2008 19:34

gorskit
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) gorskit » 19.07.2008 20:51

fajnie tylko czy slatine nie bardziej w prawo jest ??
Rysio
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Rysio » 19.07.2008 21:40

http://www.cromaps.com/ spróbuj na ogólnej. Łaziłem po Trogirze, ale nie zastanawiałem się gdzie co jest. Nie mają właściciele planu dojazdu do kwaterki :?: Może ich zapytaj meilem :) Choćby zdjęcie mapki Ci posłali z zaznaczoną chałupą :wink:
madzia1981
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) madzia1981 » 19.07.2008 21:47

Wystarczy wjechać do Slatiny i zapytać o ulicę...z pewnością pierwszy napotkany mieszkaniec Ci wskaże drogę. Albo umów się na telefon z gospodarzem, żeby po was wyjechał np.na główną plażę w Slatinie.
Wiem, że Ciovska jest prostopadła do głównej drogi w Slatinie, którą będzicie jechali od samego Trogiru, ale nie powiem wam dokładnie w którym miejscu leży wasza willa.
Pozdrawiam.

Powrót do Ceny, usługi, przepisy, porady różne