Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

SLATINE informacje prosze

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Sylwia15
Odkrywca
Madzia1981

Nieprzeczytany postnapisał(a) Sylwia15 » 28.07.2006 09:05

fajnie ze wróciłas... prosze o fotki albo tutaj albo ma mail adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl :):) mam nadzieje ze wyjazd miałas udany...
torman67
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) torman67 » 29.07.2006 07:25

Wróciłem ze Slatine w zeszłym tygodniu.
Ogólnie miasteczko bardzo spokojne , woda rzeczywiście do rewelacyjnych nie należy, ale muszę przyznać że dość szybko sie do niej przyzwyczaiłem. Wypady do Trogiru męczące ( dość spore korki - szczególnie w godzinach od 9 - 11 ).
W przyszłym roku juz na Ciovo się raczej nie wybiorę :)
pozdrowienia
yeti33
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) yeti33 » 31.07.2006 17:05

torman67 napisał(a):Wróciłem ze Slatine w zeszłym tygodniu.
Ogólnie miasteczko bardzo spokojne , woda rzeczywiście do rewelacyjnych nie należy, ale muszę przyznać że dość szybko sie do niej przyzwyczaiłem. Wypady do Trogiru męczące ( dość spore korki - szczególnie w godzinach od 9 - 11 ).
pozdrowienia

Dlaczego Ciovo Cie tak zraziło?
yeti33
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) yeti33 » 31.07.2006 17:13

torman67 napisał(a):Wróciłem ze Slatine w zeszłym tygodniu.
pozdrowienia

I jeszcze jedno:dlaczego woda do rewelacyjnych nie należy?
A tak swoją drogą warto jechać bardziej na południe- cudne krajobrazy,cieplejsza woda, piękne zatoczki dla kochankow, w ktorych mozna co nieco robić
torman67
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) torman67 » 31.07.2006 18:26

Ciovo nie przypadło mi do gustu głównie z powodu jakości wody( prawdopodobnie za sprawą odprowadzania ścieków ze Splitu a także słyszałem iz lata wcześniej awarii doznał w tej zatoce statek rosyjski przewożący olej jadalny i prawie całe jego zawartość została wpuszczona do morza). A tak na marginesie to byłem już wcześniej w czterech miejscach w Cro i oceniam je wyżej.
Pozdrawiam
yeti33
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) yeti33 » 31.07.2006 18:45

torman67 napisał(a):Ciovo nie przypadło mi do gustu głównie z powodu jakości wody( prawdopodobnie za sprawą odprowadzania ścieków ze Splitu a także słyszałem iz lata wcześniej awarii doznał w tej zatoce statek rosyjski przewożący olej jadalny i prawie całe jego zawartość została wpuszczona do morza). A tak na marginesie to byłem już wcześniej w czterech miejscach w Cro i oceniam je wyżej.
Pozdrawiam

Chętnie byśmy znowu pojechali do Cro ale sprzedaliśmy przyczepę. Nie możemy zapomnieć tych szaleństw na skuterze wodnym ,nartach i kółku przez 3 tygodnie lipca.Nie wspominając o intymnych zatoczkach.
Może sie z nami zabierzecie w przyszłym roku tam gdzie woda w morzu jest czystsza.
torman67
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) torman67 » 31.07.2006 19:23

Cześć Yeti33
Muszę ten temat przemyśleć ( nie jest to wykluczone)
Szczególnie jeżeli znasz ładne i intymne zatoczki. Ja mam również sporo namiarów na takie miejsca. Najlepiej byłoby sie spotkac i obgadac te tematy przy dobrym winku cro oraz dobrej rakiji :D
Jeżeli nie byłeś na Ciovo to są też tam ładne zatoczki z czystą ale ja musiałem podjechać tam samochodem około 2 km.
Pozdrawiam
yeti33
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) yeti33 » 31.07.2006 20:00

torman67 napisał(a):Cześć Yeti33
Muszę ten temat przemyśleć ( nie jest to wykluczone)
Szczególnie jeżeli znasz ładne i intymne zatoczki. Ja mam również sporo namiarów na takie miejsca. Najlepiej byłoby sie spotkac i obgadac te tematy przy dobrym winku cro oraz dobrej rakiji :D
Jeżeli nie byłeś na Ciovo to są też tam ładne zatoczki z czystą ale ja musiałem podjechać tam samochodem około 2 km.
Pozdrawiam

W takim razie obgadamy to w sobotę przy grillu.Pozdrowionka.
torman67
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) torman67 » 31.07.2006 20:35

Sorki o jakim grilu mówisz nie kumam ?
Napisz coś więcej hej
madzia1981
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) madzia1981 » 31.07.2006 21:04

Plaże na Slatinie
Obrazek

Obrazek
Obrazek
yeti33
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) yeti33 » 31.07.2006 21:07

torman67 napisał(a):Sorki o jakim grilu mówisz nie kumam ?
Napisz coś więcej hej

Najważniejsze ,że Twoja żona wiei :wink:
moondek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) moondek » 01.08.2006 06:46

madzia1981 napisał(a):Plaże na Slatinie
Obrazek

Obrazek
Obrazek

A więc jednak nauczyłaś się zmniejszać zdjęcia ;) a ja czekam na nie, a tu nic.... ;)
madzia1981
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) madzia1981 » 01.08.2006 09:03

Moondku! Dla Ciebie wszystkie podpisuję-jak się uporam z ostatnią setką zacznę blokować ci pocztę :D
Piotrek_W
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Piotrek_W » 01.08.2006 11:25

Jesli moge dorzucić 3 grosze od siebie, to miejscowośc Slatina ciągnie się jakieś 5 km wzdłuż wybrzeża wyspy. Nie polecam nikomu szukania apartamentu w "centrum" tej miejscowości - dla mnie jest tam po prostu obskurnie - brzydki port rybacki, wąska droga, dużo ludzi, zero atrakcji.

Plaza Kava polecana na forum jest może i fajna, ale płatna, do tego za każdym razem samochód nadaje się do mycia, od kurzu jaki unosi sie w powietrzu.

A co do wycieczeek do Trogiru, to wcale nie trzeba wjeżdzać na most ! Przed samym mostem jadąc do Slatine jest parking przy samej drodze -i tam można zostawić samochód - na piechotę zostaje do Trogitu 5 minut.
moondek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) moondek » 01.08.2006 15:06

madzia1981 napisał(a):Moondku! Dla Ciebie wszystkie podpisuję-jak się uporam z ostatnią setką zacznę blokować ci pocztę :D

Ok! Trzymam Cię za słowo!!! :lol: Cholercia, już się nie mogę doczekać reszty... ;)
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne

SLATINE informacje prosze - strona 4
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone