torman67 napisał(a):Wróciłem ze Slatine w zeszłym tygodniu.
Ogólnie miasteczko bardzo spokojne , woda rzeczywiście do rewelacyjnych nie należy, ale muszę przyznać że dość szybko sie do niej przyzwyczaiłem. Wypady do Trogiru męczące ( dość spore korki - szczególnie w godzinach od 9 - 11 ).
W przyszłym roku juz na Ciovo się raczej nie wybiorę
pozdrowienia
torman67 napisał(a):Wróciłem ze Slatine w zeszłym tygodniu.
Ogólnie miasteczko bardzo spokojne , woda rzeczywiście do rewelacyjnych nie należy, ale muszę przyznać że dość szybko sie do niej przyzwyczaiłem. Wypady do Trogiru męczące ( dość spore korki - szczególnie w godzinach od 9 - 11 ).
W przyszłym roku juz na Ciovo się raczej nie wybiorę
pozdrowienia
torman67 napisał(a):Ciovo nie przypadło mi do gustu głównie z powodu jakości wody( prawdopodobnie za sprawą odprowadzania ścieków ze Splitu a także słyszałem iz lata wcześniej awarii doznał w tej zatoce statek rosyjski przewożący olej jadalny i prawie całe jego zawartość została wpuszczona do morza). A tak na marginesie to byłem już wcześniej w czterech miejscach w Cro i oceniam je wyżej.
Pozdrawiam
torman67 napisał(a):Cześć Yeti33
Muszę ten temat przemyśleć ( nie jest to wykluczone)
Szczególnie jeżeli znasz ładne i intymne zatoczki. Ja mam również sporo namiarów na takie miejsca. Najlepiej byłoby sie spotkac i obgadac te tematy przy dobrym winku cro oraz dobrej rakiji
Jeżeli nie byłeś na Ciovo to są też tam ładne zatoczki z czystą ale ja musiałem podjechać tam samochodem około 2 km.
Pozdrawiam
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne