W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Tylko Chucki Noris i AndrzejJ. wie gdzie jest wioska smerfów
a tak wogóle to bardzo lubię AndrzejkaJ. naszego. ..a miejsce gdzie spędzic wakacje każdy wybiera sam według wałsnych preferencji i nie nalezy nikogo zniechęcać, cro jest długie i szerkoie ( no szerokie to może nie ) i każdy tam znajdzie dla siebie swoje miejsce , co nie?
Sylwia15 napisał(a):ale ja jeszcze nie chce zamknąc tego tematu!!!! bo nie dostałam jeszcze informacji na temat zbytków w okolicach slatine...
Kup sobie przewodnik niewielki wydatek a informacji mnóstwo.
Pewno na Ciovo i są zabytki romańskie i gotyckie.Poczytaj sobie w przewodnikach.
http://www.slatine.com/slatine_deu/index.html Ta Zatoka Kasztelańska jest super.
Sama plaża Kava nie uratuje mojej opini o Ciovo...ta wyspa jest dobra dla tych któży do tej pory kąpali sie w przydomowym stawie rybnym...urażonych moją opinia z góry przepraszam,szczególnie Madzię(fajna jesteś)
Gdzie tam nie gniewam się Jak znajdę chwilkę to wkleję tu fotki z mojego urlopu z którego dziś rano wrócilam.
Jeden lubi córkę drugi matkę, rzecz normalna-dla mnie to fajne miejsce ale umywa się do Murter i innych zatoczek położonych wzdłuż kanału velebitskiego.
Pozdrawiam