Sylwia15 napisał(a):narazie nie ale czekam bo poprosiłam w mailu o adres internetowy np.strony tej willi
a to chyba od pani Bożenki kiedyś już pokłócili się zwolennicy tej pani z panem V.
madzia1981 napisał(a):W Slatinie nie ma brudnej wody-jadę poraz kolejny na Ciovo i nie spotkalam się z żadnymi zanieczyszczeniami (z wyjątkiem mostu łącząego ciovo z trogirem, ale tam we wodzie był nawet samochód który w nocy nie wyrobił i wpadł do wody )
Także nie masz się czego obawiać-woda jest czysta jak w każdym rejonie-mogę ci przesłać zdjęcia z plazy ze Slatiny-ta pani (polka) do której się wybieracie z pewnością mówi prawdę
pozdrawiam
AndrzejJ. napisał(a):Sylwia15 napisał(a):tak p. bożena ale chciałabym adres strny jej willi...!!
a po co ? jedż lepiej np. do Breli albo w jej okolice
BożenaS napisał(a):w 2003 roku byłam w Slatine. Cicho, spokojnie -szczególnie na końcu miejscowości. Dla dzieci łagodne zejścia do wody. Mieszkaliśmy kilka domów przed wjazdem na Kavę. Tam woda jest czysta, im bliżej Trogiru, tym woda brudniejsza (wiadomo port )
Minusem napewno są korki przed mostem w Trogirze.
Pojedziesz, zobaczysz. Nie jest źle
Pozdrawiam
Sylwia15 napisał(a):AndrzejJ. przestan juz z tymi swoimi nudnymi komentarzami... bo nie wiem jaki masz z tego zysk ze kogos zdenerwujesz...
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne