Czy ktoś zna apartamenty Samadan w Slatine. Bardzo prosiłbym o opinie, bo w archiwum nie znalazłem
Pozdrawiam
bjk napisał(a):Jarek999, odradzam wyjazd do Slatine, jeżeli chcesz koniecznie pojechać na ciovo to wybierz miejscowość Okrug Donji. Jakość wody od strony Slatine moim skromnym zdaniem pozostawia wiele do życzenia, szczególnie jak jedziesz z dziećmi - sprawdziłam w zeszłym roku. Jak chcesz to więcej możemy pogadac na gg: 2922082 lub adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Jarek999 napisał(a):Czyli uważasz, że nie jest tak żle? Myślę, że wiele zależy np. od kierunku wiatru. 2 lata temu jak byłem w Bibinje też zdarzały sie momenty, że woda była mniej przejrzysta. Jak wrócę, to podzielę sie swoją opinią.
A jeśli chodzi o główny motyw postu, to nikt nie zna apartamentów Samadan? Mam nadzieję, że nie są wirtualne....
madzia1981 napisał(a):Nie zauważyłam różnicy w czystości wody między tymi dwoma rejonami na Ciovo. Wręcz wydaje mi się że na Slatinie woda jest nader czysta skoro bardzo dużo ludzi tam nurkuje.
Guzior napisał(a):madzia1981 napisał(a):Nie zauważyłam różnicy w czystości wody między tymi dwoma rejonami na Ciovo. Wręcz wydaje mi się że na Slatinie woda jest nader czysta skoro bardzo dużo ludzi tam nurkuje.
Zgadzam się z tobą Madziu całkowicie. W ubiegłym roku w lipcu byłem w Slatine ale odwiedziłem też Okrug. Nie zauważyłem żadnych różnic.