Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Slatine 2016 i mieszane odczucia

Nasze relacje z wyjazdów do Chorwacji. Chcesz poczytać, jak inni spędzili urlop w Chorwacji? Zaglądnij tutaj!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
elka21
Mistrz Europy UEFA

Nieprzeczytany postnapisał(a) elka21 » 08.09.2016 11:25

maniust napisał(a):Aaaaaa ..........Będą w Krakowie to wdepnę. :)

Tylko jak wdepniesz, to uważaj, żebyś się nie poślizgnął, i nie przewrócił :mrgreen: :mrgreen:
kmusial
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) kmusial » 08.09.2016 12:24

Czy to był dowcip?
krutom
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) krutom » 08.09.2016 14:19

maniust napisał(a):
krutom napisał(a):A co do kiełbasek z Nyski ... są super :papa:

O co chodzi z tą kiełbasą bo nie kumam? :roll:
Gdzie ta kiełbasa?

Oglądnij Wawelski smak, to będziesz na bieżąco w temacie kiełbasy :lol: :papa:
Od 23 minuty jest o kiełbaskach, ale polecam cały odcinek.
krutom
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) krutom » 08.09.2016 14:25

maniust napisał(a):
anakin napisał(a):.......

Aaaaaa ..........Będą w Krakowie to wdepnę. :)

Będziesz w Krakowie to daj znać, zaciągnę Cię na te kiełbasy :wink:
maniust
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) maniust » 08.09.2016 14:30

krutom napisał(a):Będziesz w Krakowie to daj znać, zaciągnę Cię na te kiełbasy :wink:

Jasne , w Krakowie byłem kilkadziesiąt razy , mojej żony to druga , po mnie :lool: , miłość.
Znamy Kraków bardzo dobrze , ale o tych kiełbasach ja nie słyszałem , moja wróci z pracy to spytam czy wiedziała . :D
Gracko
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Gracko » 08.09.2016 14:36

Ja nigdzie nie napisalem że mi się kasa skończyła. Ani się nie skończyła ani nie brakło. Poprostu jak zobaczylismy ile chca za przysłowiowego fileta z frytami to odpuściliśmy bo naszym zdaniem nie warte to swojej ceny.
Gdybym tak wszystko wyszukał w internecie co gdzie i za ile to ta podróż w nieznane już by od początku tak dobrze nie smakowala. Można to nazwać brakiem przygotowania ale tak robilismy zawsze i raz było lepiej raz gorzej. Tym razem były te trzy mankamenty ale lepiej niż rok wczesniej w Bułgarii z biurem podróży na all wypasie.

Polecam obiadek w Kuchnii u Doroty spacer po Krakowie, posiedziec przy piwku na pl. Nowym i na późną kolacje uderzyć na kiełbe z Nyski.
maniust
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) maniust » 08.09.2016 14:39

Gracko napisał(a):Tym razem były te trzy mankamenty ale lepiej niż rok wczesniej w Bułgarii z biurem podróży na all wypasie.

Masz szczęście chłopie , bo by cię tu zaraz zeżarli z tą Bułgarią.. :lool:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 08.09.2016 14:53

I z tym all wypasem 8)
shamet
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) shamet » 08.09.2016 14:54

maniust napisał(a):Masz szczęście chłopie , bo by cię tu zaraz zeżarli z tą Bułgarią.. :lool:

Aż tak bardzo Bułgaria jest tu nie wtenczas? Nie wiedziałem psia kość.
Wygląda na to, że rzutem na taśmę się Gracko uratowałeś ;)
krutom
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) krutom » 08.09.2016 14:57

Fajnie się gada, ale gdzie ta relacja :?: :!:

Może jeszcze się nie zaczęła, bo w pierwszym rzędzie jak dotąd nikt nie zajął miejsca jak w innych. :oczko_usmiech:
Gracko
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Gracko » 08.09.2016 15:05

Noo na all wypasie z naszych turystów uwalnia sie straszny zwierz i można w 7 dni nie zdążyć wyjść z szoku po tym co sie zobaczy w restauracji ,na plaży i przy basenie gdzie wszystko dają "za darmo". Ilość Rosjan na dokładkę i ogólne zaniedbana okolica poza ośrodkiem. Dzieciaki zachwycone bo animacje i dyskoteka codziennie + basen i zjeżdżalnie. Wszystkiego trzeba spróbować :).
maniust
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) maniust » 08.09.2016 15:21

krutom napisał(a):ale gdzie ta relacja :?: :!:

Przeca jest na pierwszej kartce. :D

Gracko tylko nie dopisał The end. :lool:
maniust
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) maniust » 08.09.2016 15:27

Gracko napisał(a):Noo na all wypasie z naszych turystów uwalnia sie straszny zwierz

Byłem w Grecji w 2014 na Zakynthosie na tym aluwypasie , był tu mój pierwszy wyjazd na ten aluwypas i ostatni ..... i nie czułem się zwierzęciem.
Ot po prostu , za dużo żarcia ............

Doszedłem do wniosku że po ..uj mam za to płacić , jak nie jestem w stanie tego zeżreć.
valdemar
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) valdemar » 08.09.2016 18:20

Gracko napisał(a): Tym razem były te trzy mankamenty ale lepiej niż rok wczesniej w Bułgarii z biurem podróży na all wypasie.

Co jak co, ale Bułgaria to ostatni kraj do którego się jeździ na all inclusive. Ceny w knajpach w mniejszych miejscowościach znacznie niższe niż u nas, a w kurortach też taniej niż u nas nad Bałtykiem.
valdemar
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) valdemar » 08.09.2016 18:25

maniust napisał(a):
Gracko napisał(a):Noo na all wypasie z naszych turystów uwalnia sie straszny zwierz

Byłem w Grecji w 2014 na Zakynthosie na tym aluwypasie , był tu mój pierwszy wyjazd na ten aluwypas i ostatni ..... i nie czułem się zwierzęciem.
Ot po prostu , za dużo żarcia ............

Doszedłem do wniosku że po ..uj mam za to płacić , jak nie jestem w stanie tego zeżreć.

Szkoda że nie ma formuły AI tylko w odniesieniu do napojów ;) Generalnie jest to przydatne rodzinom z małymi dziećmi w wieku przedszkolnym, albo w hotelach w fajnych miejscach, ale położonych na odludziu, gdzie do innej gastronomii daleko...

A żarcia faktycznie za dużo i jeszcze ten szturm stołówki w porze rozpoczęcia obiadu czy kolacji....

Moje dzieciaki od wszelkich animacji zawsze uciekały...
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Nasze relacje z podróży

Slatine 2016 i mieszane odczucia - strona 7
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone