Szanowny Gracko - słowo - londowisko- pochodzi od słowa lądować a więc piszemy prawidłowo "LĄDOWISKO".
Pozdrawiam.
maniust napisał(a):Nie zdziwiłbym się maurycy jak Tadeusz Lednice Nowe konto też out zrobi......
anakin napisał(a):Belvoir napisał(a):............
Ktoś usuwa konto bo......nie wiem...towarzystwo mu nie odpowiada, unosi się honorem, czy z jakichś tam innych powodów.
I ja to rozumiem.
Ale jeżeli ktoś po usunięciu starego zakłada nowe, to sorry gregory, ale z honorem nie ma to nic wspólnego.
I o ile niespecjalnie coś dla Ciebie miałem ( w odróżnieniu do połowy forum) pod starym nickiem, to niestety teraz szacunku z mojej strony nie spodziewaj się żadnego.
Teraz jesteś po prosty wrzodem na d............jak każdy klon.
Belvoir napisał(a):anakin napisał(a):Belvoir napisał(a):............
Ktoś usuwa konto bo......nie wiem...towarzystwo mu nie odpowiada, unosi się honorem, czy z jakichś tam innych powodów.
I ja to rozumiem.
Ale jeżeli ktoś po usunięciu starego zakłada nowe, to sorry gregory, ale z honorem nie ma to nic wspólnego.
I o ile niespecjalnie coś dla Ciebie miałem ( w odróżnieniu do połowy forum) pod starym nickiem, to niestety teraz szacunku z mojej strony nie spodziewaj się żadnego.
Zbiór insynuacji i wyjątkowego chamstwa
anakin napisał(a):Belvoir napisał(a):anakin napisał(a):Belvoir napisał(a):............
I ja to rozumiem.
A to znasz?
Akcja : Wiejska dyskoteka
Koleś wymiata na parkiecie , przygląda mu sie jedna fajna blondynka.
Blondynka myśli, facet nieźle się rusza a podejdę do niego i porozmawiam
- Fajnie tańczysz - powiedziała dziewczyna
- No i chuj - odpowiedział
Konsternacja dziewczyna se myśli albo jest taki kozak albo zwykły cham, ale spróbuje jeszcze raz
- naprawdę fajnie się ruszasz- powiedziała dziewczyna
- No i chuj- odpowiedział koleś
- Ale ty chamski jesteś- powiedziała dziewczyna
- No i chuj, ale za to fajnie tańczę
Belvoir napisał(a):anakin napisał(a):Belvoir napisał(a):anakin napisał(a):Belvoir napisał(a):............
I ja to rozumiem.
A to znasz?
Akcja : Wiejska dyskoteka
Koleś wymiata na parkiecie , przygląda mu sie jedna fajna blondynka.
Blondynka myśli, facet nieźle się rusza a podejdę do niego i porozmawiam
- Fajnie tańczysz - powiedziała dziewczyna
- No i chuj - odpowiedział
Konsternacja dziewczyna se myśli albo jest taki kozak albo zwykły cham, ale spróbuje jeszcze raz
- naprawdę fajnie się ruszasz- powiedziała dziewczyna
- No i chuj- odpowiedział koleś
- Ale ty chamski jesteś- powiedziała dziewczyna
- No i chuj, ale za to fajnie tańczę
Nie działają na mnie takie teksty
valdemar napisał(a):Chamskie i dresiarskie. Ale już zauważyłem, że na tym forum niektóre osoby specjalnej troski są pod ochroną i rzondzom....
Powrót do Nasze relacje z podróży